Βρέθηκε νεκρός στον καταψύκτη . Ενα σημείωμα έγραφε «Δεν φταίει η γυναίκα μου»

Οταν η Ζαν Σούρον – Μάδερς πέθανε τον Νοέμβριο, η αστυνομία της Γιούτα εξεπλάγη εντοπίζοντας το άψυχο σώμα του συζύγού της, Πολ, σε ένα καταψύκτη στο σπίτι του ζευγαριού.

Οι ένστολοι ανακάλυψαν, επίσης, μια επικυρωμένη από συμβολαιογράφο επιστολή του Πολ, η οποία έγραφε πως η σύζυγός του δεν ήταν υπεύθυνη για το θάνατό του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν τώρα ότι άνδρας πέθανε πριν από μια δεκαετία και εξετάζουν το ενδεχόμενο η μηνιαία σύνταξη βετεράνου, που λάμβανε όσο ήταν εν ζωή, εξακολουθούσε να φτάνει στο σπίτι και μετά τον θάνατό του. Οι αποδοχές αυτές εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 177.000 δολάρια.

Δείτε ακόμη Aδερφές σκότωσαν τον πατέρα που τις βασάνιζε Τώρα αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες

Ο Πολ Μάδερς πιστεύεται ότι πέθανε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου 2009 και 8 Μαρτίου 2009. Είχε διαγνωσθεί με θανάσιμη ασθένεια και πήγαινε για θεραπείες στο ασφαλιστικό φορέα των Βετεράνων, όπου και εθεάθη τελευταία φορά στις 4 Φεβρουαρίου 2009…

Αλλά πριν πεθάνει, έγραψε μια επιστολή που ανέφερε ότι η σύζυγός του δεν ήταν υπεύθυνη για το θάνατό του και ότι η επιστολή αυτή επικυρώθηκε από συμβολαιογράφο τον Δεκέμβριο του 2008.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμβολαιογράφος απλά έβαλε την υπογραφή και την σφραγίδα της χωρίς να κοιτάξει το περιεχόμενό της. Και το μυστήριο καλά κρατεί…

Δείτε ακόμη Φρίκη : Ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών διαμέλισαν 21χρονο αλά Dexter

Close