Τούνη: Νέα απάντηση στην Ανδριώτου - "Να μας εξηγήσει γιατί του έδωσε την κάρτα σιμ"

Η Ιωάννα Τούνη δίνει νέες πληροφορίες για τον τσακωμό της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά την απάντηση της τελευταίας. Τι έγραψε σε σχόλιο στο Instagram.

news247 06 Οκτωβρίου 2020 12:10
Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και την Βρισηίδα Ανδριώτου, τις δύο πρώην φίλες και πρώην παίκτριες του “My Style Rocks” που σταμάτησαν να κάνουν παρέα εδώ και λίγο καιρό.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τη Δευτέρα (05/10) μέσω του Instagram της για ποιο λόγο μάλωσαν, ισχυριζόμενη πως η Βρισηίδα Ανδριώτου συναντήθηκε (κρυφά, όπως άφησε να εννοηθεί) για μπάνιο με τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη διαρροή του ροζ βίντεο της.

“Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το ροζ βίντεο”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή influencer.

Τούνη: Νέα απάντηση στην Ανδριώτου - "Να μας εξηγήσει γιατί του έδωσε την κάρτα σιμ"

Η απάντηση από την άλλη πλευρά δεν άργησε να έρθει, με την Βρισηίδα να απαντά μέσω Instagram Stories στα όσα υποστήριξε η πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη.

“Θα ήταν ό,τι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημόσια με την χρόνια φίλη μου… Θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμη και το ότι αναπνέει ίσως… “Φταίω” και το παραδέχτηκα από την πρώτη στιγμή στον κύκλο μας”, έγραψε.

Η Ιωάννα Τούνη, μετά την απάντηση της Ανδριώτου, ξέσπασε ξανά εναντίον της. Σε σχόλιό της στον λογιαριασμό της Soulas Glamorous στο Instagram, γνωστή influencer έγραψε, απαντώντας σε μία follower:

“Και τις δύο πλευρές θα τις ξέρετε εάν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα σιμ της στον μέγιστο μ@λ@κα «να της την φτιάξει». Έπειτα πάω πάσο”.

Τούνη: Νέα απάντηση στην Ανδριώτου - "Να μας εξηγήσει γιατί του έδωσε την κάρτα σιμ"

πηγη news247.gr

Close