Πέτρος Κωστόπουλος: Όταν γεννήθηκα η μάνα μου είπε πάρτε το από δω και λιποθύμησε (βίντεο)

Πέτρος Κωστόπουλος: Όταν γεννήθηκα είπε πάρτε το από δω και λιποθύμησε (βίντεο)

να από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, κυρίως για το περιβόητο ταξίδι του στο Ντουμπάι, είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο γνωστός εκδότης φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εκείνον.

Αρχικά αναφέρθηκε στην «πυρά» που έχει δεχτεί αλλά και στην μάχη που έχει δώσει με την κατάθλιψη.

«Μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα και ούτε έφερα τον κορονοϊό σε πακέτο. Έκανα το κουνέλι γιατί τους εξής λόγους την κατάθλιψη και ο δεύτερος γιατί πίστευα ότι θα βαρεθούν να λένε. Μετά το Ντουμπάι έγινε “πυροβολικό” σοβαρό ήρθαν τα τανκς αλλά έπεσαν σε νάρκη. Η κατάθλιψη ξέρεις τι σου κάνει. Να μην μπορείς να ανέβεις τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, να σκεφτείς και είσαι ένα φοβισμένος άνθρωπος.»

Δείτε ακόμη Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν Σύμφωνο Συμβίωσης!

Στη συνέχεια έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι χρωστάει και πάει ταξίδια.

«Δε χρωστάω. Στη δική μου την περίπτωση το παραμυθάκι ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους, ήταν ο λεγόμενος αντισυστημικός πόλεμος» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Είμαι ο μοναδικός εκδότης που φαλίρισα. Εγώ δεν πλήρωσα ένα μήνα. Το διαστρεβλώνουν και λένε χρωστάει. Εμένα μου χρωστάνε 8 εκατομμύρια φέσι οι διαφημιστικές και δε με λυπήθηκε κανένας. Στοχοποιήθηκα. Μου λεηλάτησαν την εταιρεία και δεδουλευμένα είχα μέσα ένα μήνα.»

Αναφορικά με τη συκοφαντία, ό ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι «έπαιξε πάνω του ένα εξοντωτικό ρόλο».

«Είμαι ένα από τα θύματα του “πολέμου”. Ενός πολέμου που έγινε 7 χρόνια. Είπαν ότι έφερα την κρίση στην Ελλάδα. Εγώ έχασα το σύμπαν. Τη ζωή μου ολόκληρη. Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου ένα εξοντωτικό ρόλο. Ούτε δουλειά δεν μπορούσα να βρω. Μου σκότωσαν τη ζωή.»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ωστόσο, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει και λάθη στη ζωή του.

«Λάθη έκανα δυο πολύ χοντρά. Σε ένα επιχειρηματία θα έλεγα. Να μην προσλάβεις πολύ κόσμο. Στο “λαρτζ” το γενικό έφθασα να έχω 500 υπαλλήλους. Όταν άρχισε η κρίση μείνανε οι 350. Ήμουν ηλίθιος. Δεύτερο λάθος. Είχα μαζέψει λεφτά για τα παιδιά μου. Ακούμπησα τα προσωπικά μου χρήματα για να σώσω το μαγαζί.»

Όσον αφορά την σχέση του με το ΠΑΣΟΚ και την γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε πως «ήμουν μέσα στο Πολυτεχνείο, την ώρα της εισβολής του τανκ. Ήμουν αυτός που μαζί με άλλους δέκα βγήκαμε έξω για να φέρουμε φάρμακα. Σπάγαμε και φαρμακεία. Γνώρισα τον Αντρέα Παπανδρέου. Πριν δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Συγκινήθηκα με την προσωπικότητα του Ανδρέα. Δεν έπλενα τα χέρια μου μετά από χειραψία με τον Αντρέα. Οι εκδότες των lifestyle περιοδικών δεν πήραμε κρατική διαφήμιση. Το ΠΑΣΟΚ δεν με ευνόησε και είμαι περήφανος γι΄αυτό.»

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Ο Παρουσιαστής της εκπομπής ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ρωτήσει κάτι για την πρώην σύζυγό του με τον Πέτρο Κωστόπουλο να σχολιάζει πως «δεν μπορεί να έρχεσαι με το μικρόφωνο και να ρωτάς για κάποιον που έχει κάνει άλλη οικογένεια».

Μετά την οικονομική του καταστροφή, ο γνωστός εκδότης, εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Όταν χάσεις τη δουλειά, την περιουσία σου και την οικογένεια και τους φίλους σου η μοναξιά είναι αβάστακτη. Η ψυχίατρός μου, μου είπε ότι αν σκεφτώ την αυτοκτονία θα καταφέρω να κάνω τα παιδιά μου δυστυχισμένα.»

Επίσης αναφέρθηκε και στους φίλους που είχε αλλά εξαφανίστηκαν.

«Είχα ζάμπλουτους φίλους που εξαφανίστηκαν. Δεν έπαιρναν μετά ούτε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή δεν με έπαιρνε κανένας τηλέφωνο.»

Τον Πέτρο Κωστόπουλο τον έχουμε δει και σε ρόλο DJ. Πως όμως προέκυψε αυτή του η ενασχόληση;

«Τα τελευταία χρόνια έβγαζα το ψωμί μου παίζοντας μουσική ως DJ. Έπαιζα μουσική από 17 χρονών μου αρέσει ξεφεύγω.»

Η κουβέντα φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πάει και στο ταξίδι του στο Ντουμπάι με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι «τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορονοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορονοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι.»

«Τα παιδιά μου κάνουν παρέα με συγκεκριμένες οικογένειες. Η κόρη μου τελείωσε το Μπέρκλει σε τρία χρόνια αντί για 4 γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για παραπάνω. Η κόρη μου άκουσε τον καθηγητή της να λέει για μένα τα καλύτερα και γύρισε ευτυχισμένη. Με το γιο μου κάνουμε γυμναστική, τρώμε και βλέπουμε ταινίες. Όπως κάθε γιος νομίζει ότι είμαι υπερήρωας. Η κακία δεν ακουμπάει τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά για τα παιδιά του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στην σχέση του με τους γονείς του λέγοντας πως Η μάνα μου δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί. Μας κατηγορούσαν ότι ήμασταν αριστεροί και η μητέρα μου δεν με άφηνε να γράφω με το αριστερό. Νόμιζε ότι θα γεννήσει κορίτσι. Γεννιέμαι εγώ. Η μάνα μου λέει όχι πάρτε το από δω και λιποθυμάει. Μετά η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν υπέροχη. Ήθελαν να πάω στο εξωτερικό να σπουδάσω.»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε επίσης και για τις φήμες που έχουν ακουστεί αναφορικά με τη σχέση που έχει με την Κατερίνα Λιόλιου.

«Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο.»

Τέλος, στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου απάντησε πως «δεν θα ξαναπαντρευόμουν και δεν θα ήθελα να κάνω άλλο παιδί.»

 

πηγη : espressonews.gr

 

Close