Συνταγή για ελληνικό παραδοσιακό στιφάδο
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στην γαστρα 2 κιλα κρεμμυδακια καθαρισμενα πλυμενα
Ριχνουμε.αλατι-μαυροπιπερο-κοκκινοπιπερο-ριγανη-1 ποτηρι ελαιολαδο-3 ντοματες τριμμενες-1 κουπα μαιντανο ψιλοκομμενο-2 φυλλα.δαφνης-3 σκελιδες σκορδο-1 κουταλια της σουπας πελτε αραιομενο σε ενα ποτηρι νερο τα ανακατευουμε
Βαζουμε τα κομματια κρεατος κοτοπουλο η κουνελι κλεινουμε το καπακι και τοποθετουμε στους 250 βαθμους για 40 λεπτα
Ανοιγουμε το καπακι και ψηνουμε για 20 λεπτα!Ελενχουμε το νερο σε περιπτωση εαν χρειαστει πολυ λιγο
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.