Συνταγή για ελληνικό παραδοσιακό στιφάδο

Συνταγή για ελληνικό παραδοσιακό στιφάδο

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στην γαστρα 2 κιλα κρεμμυδακια καθαρισμενα πλυμενα

Ριχνουμε.αλατι-μαυροπιπερο-κοκκινοπιπερο-ριγανη-1 ποτηρι ελαιολαδο-3 ντοματες τριμμενες-1 κουπα μαιντανο ψιλοκομμενο-2 φυλλα.δαφνης-3 σκελιδες σκορδο-1 κουταλια της σουπας πελτε αραιομενο σε ενα ποτηρι νερο τα ανακατευουμε

Βαζουμε τα κομματια κρεατος κοτοπουλο η κουνελι κλεινουμε το καπακι και τοποθετουμε στους 250 βαθμους για 40 λεπτα

Ανοιγουμε το καπακι και ψηνουμε για 20 λεπτα!Ελενχουμε το νερο σε περιπτωση εαν χρειαστει πολυ λιγο

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Συνταγή για ελληνικό παραδοσιακό στιφάδο

Close