Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Θεοδοσία στέλνει την Ελένη στη φυλακή

Ανατροπές, δραματικές εξελίξεις και πολλές συγκινήσεις είναι η συνταγή που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στις Άγριες Μέλισσες. Λίγο πριν η δημοφιλής σειρά ρίξει αυλαία για φέτος οι σεναριογράφοι καταφέρνουν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η Ελένη Σταμίρη για ακόμα μια φορά θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου και θα κατηγορηθεί με αποδείξεις για τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «TV O’ CLOCK» ο άνθρωπος που μισεί περισσότερο απ’ όλους την Ελένη είναι η Θεοδοσία, η οποία έχει την ευκαιρία να την καταστρέψει για πάντα. Η Θεοδοσία βρίσκει στα πράγματα του Γιάννου ένα γράμμα που είχε γράψει λίγο πριν βρεθεί κρεμασμένος και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου.

Η Θεοδοσία, έχοντας στα χέρια της αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί πως είναι η μοναδική φορά που μπορεί να καταστρέψει την Ελένη και να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της. Έτσι, παραδίδει το γράμμα στην αστυνομία. Η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της.

Close