Κρήτη - Σοκ : Την κάλεσαν για δουλειά με σκοπό να τη βιάσ0υν video

Σοκ έχει προκαλέσει η πρόταση που έγινε σε μία γυναίκα να κατεβεί στη Μεσαρά για δουλειά, ωστόσο αυτό ήταν πρόφαση για να την βιάσ0υν.

Αυτό κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού μια άτυχη 47χρονη γυναίκα από την Ρουμανία, η οποία – όπως ανέφερε- βιάστηκε όχι μόνο από τον άνδρα από το Πακιστάν που την κάλεσε για την υποτιθέμενη δουλειά, αλλά και από έναν ακόμα ομοεθνή του, ενώ ένας τρίτος που βρέθηκε στην “ενέδρα” δεν πρόλαβε γιατί η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει.

Δείτε ακόμη Στη ΜΕΘ βρέφος 10 μηνών από τσίμπημα αράχνης

Η 47χρονη, που μένει στο Ηράκλειο, συμφώνα με το megatv.comανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε στο παρελθόν δεσμό με τον άνδρα που την κάλεσε στις Μοίρες για να δουλέψει σε θερμοκήπιο.

Αποφάσισε λοιπόν να δεχτεί στην πρόσκλησή του και κατέβηκε στην περιοχή. Ωστόσο, ενώ την πήγαινε, όπως είπε ο Πακιστανός, για να της δείξει το θερμοκήπιο, εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο άνδρες και αφού την χτύπησαν, άρχισαν να την κακοποιούν σεξ0υαλικά. Κατάφερε να ξεφύγει και πήγε στο Τμήμα όπου υπέβαλε την καταγγελία.

Δειτέ ακόμη Τραγικό τροχαίο στη Κρήτη: Ξεκληρίστηκε οικογένεια  Νεκρές μητέρα και κόρη

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και τους τρεις άνδρες, και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η γυναίκα πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Close