«Η Meghan δεν μπορεί να έχει ό, τι θέλει...» - Αγρίεψε η βασίλισσα Ελισάβετ

To Finding Freedom το νέο βιβλίο για τους Sussex έριξε φως σε μια σειρά γεγονότων που ξέσπασαν λίγο πριν το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το 2018.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τότε η Meghan ήθελε να φορέσει μια σμαραγδένια τιάρα, αλλά η βασίλισσα είχε επιλέξει μια διαμαντένια τιάρα που φορούσε η γιαγιά της, η Βασίλισσα Mary, το 1932.

Ωστόσο, οι συγγραφείς του Finding Freedom, Omid Scobie και Carolyn Durand, ισχυρίζονται ότι ο Harry ένιωσε ότι η στυλίστρια της Βασίλισσας Angela Kelly είχε σκόπιμα καθυστερήσει ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει να αποφασίσει ποια τιάρα θα φορέσει, αναφέρει η The Sun.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Βασίλισσα λέγεται ότι είπε στον Πρίγκιπα Harry «Η Meghan δεν μπορεί να έχει ό, τι θέλει. Παίρνει τι τιάρα που της δόθηκε από εμένα.»

Η βασίλισσα ρώτησε επίσης «γιατί η Meghan χρειαζόταν πέπλο για το γάμο, δεδομένου ότι ήταν ο δεύτερος γάμος της», ισχυρίστηκε η πηγή στην Daily Mail προσθέτοντας ότι: «Η Meghan μπορεί να είναι δύσκολη».

Δείτε ακόμη Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς!

Η Angela Kelly, συνεργάζεται με τη Βασίλισσα από το 2002 και ανέβηκε στις τάξεις για να γίνει προσωπικός βοηθός και ανώτερη στυλίστας της.

Σύμφωνα με την The Sun όπως όλα δείχνουν η Angela Kelly είχε υποστηρίξει την απόφαση της Βασίλισσας να επιλέξει μια διαφορετική τιάρα από αυτήν που ήθελε ο Meghan.

Οι Sussec λέγεται ότι ήταν εξοργισμένοι αφού είπαν στην Meghan ότι δεν μπορούσε να φορέσει τη σμαραγδένια τιάρα που είχε επιλέξει, καθώς κανείς δεν ήταν σίγουρος από πού προήλθε.

Ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα το 2018 η Meghan είπε ότι η διαμαντένια τιάρα της βασίλισσας ήταν η «τέλεια» επιλογή για το γάμο της, περιγράφοντας πώς ήθελε το νυφικό της style να είναι «απίστευτα διαχρονικό» αλλά και «μοντέρνο».

Μιλώντας για μια έκθεση όπου η τιάρα έδειχνε εκείνη την εποχή, είπε: «Όσον αφορά την τιάρα την ημέρα εκείνη, ήμουν πολύ τυχερή που μπόρεσα να επιλέξω αυτό το πανέμορφο κομμάτι. «Ο Harry και εγώ πήγαμε στο Παλάτι του Buckingham για να συναντηθούμε με την Αυτού Μεγαλειότητα για να εξετάσουμε τις επιλογές που υπήρχαν εκεί, που ήταν μια απίστευτα σουρεαλιστική μέρα όπως μπορείτε να φανταστείτε.»

Μιλώντας για την τιάρα που επέλεξε τελικά, συνέχισε: «Νομίζω ότι ήταν απλώς τέλεια γιατί ήταν τόσο καθαρή και απλή – και επίσης σε αυτό το σημείο, μια επέκταση αυτού που προσπαθούσαμε να κάνουμε με το φόρεμα που ήταν κάτι που θα μπορούσε να είναι τόσο απίστευτα διαχρονικό, αλλά εξακολουθεί να είναι μοντέρνο.»

πηγη: .must

Close