Ελεονώρα Μελέτη: Περιγράφει πως έμαθε ότι ήταν έγκυος-Οι αντιδράσεις της σε αφήνουν άφωνο!

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε χθες η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη. Η ίδια φανέρωσε στα social media μέσα από μία πολύ γλυκιά ανάρτηση, πως έμαθε ότι ήταν έγκυος.

Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις της, και τι έκανε όταν έμαθε πως περιμένει παιδί…Τέτοιες μέρες τρία χρόνια πριν!

Δείτε επίσης Αμαλία Κωστοπούλου: Κάνει την πρώτη της βόλτα 8 εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο

«Ήταν 6 Αυγούστου 2017. Μόλις είχα φτάσει στη Πάρο όπου θα παραθέριζα για τις επόμενες μέρες. Αλλά δεν είχα διάθεση καθόλου. Νύσταζα, ένιωθα κουρασμένη, δεν είχα όρεξη να μπω στη θάλασσα να κάνω το αγαπημένο μου άθλημα, που αυτό εξάλλου με είχε οδηγήσει στο νησί. Το στομάχι μου χάλια, νόμιζα με είχε πειράξει ο καφές και το ταξίδι αν και δεν κούναγε… και νεύρα πολλά νεύρα χωρίς λόγο. Πάω σε ένα φαρμακείο να ζητήσω βιταμίνες γιατί δεν είχα σκοπό να χάσω τις διακοπές μου λόγω … κούρασης.

Ο φαρμακοποιός με ρώτησε τι ακριβώς νιώθω. Του εξήγησα, μου έδωσε κάτι για το στομάχι, μου πρότεινε και ένα συμπλήρωμα και μου λέει: «πριν όμως πάρετε το οτιδήποτε σας παρακαλώ κάντε και αυτό, δώρο από εμένα» και μου αφήνει στον πάγκο ένα τεστ εγκυμοσύνης. “Άντε Καλε”, είπα από μέσα μου, αν και την ερώτηση «ρε μήπως είσαι έγκυος» την είχα ακούσει κάνα δυο φορές τις τελευταίες μέρες από ανθρώπους που με ξέρουν καλά, ενώ ο Θοδωρής καιρό πριν, μου έλεγε «μην ετοιμάζεσαι για σερφ, είσαι έγκυος. Έκανα το τεστ λίγη ώρα αργότερα μόνο και μόνο για να μου φύγει η ιδέα και να καβαλήσω σανίδι. Αλλά η ιδέα δεν μου έφυγε ποτέ! Πιο θετικό δεν γινόταν!

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: «ωχ, μπορώ να κάνω παιδιά», το δεύτερο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως «πάει το σερφ» και το τρίτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω στο ίντερνετ να υπολογίσω ποτέ γεννάω! ( δεν ήμουν τόσο ψύχραιμη όσο ακούγομαι!) 13 Απριλίου με έδινε η πρόβλεψη. 13 Απριλίου υποδεχτήκαμε την Αλεξάνδρα! Και τώρα που σας γράφω κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το πακετάρισμα των αποσκευών μας. Αύριο φεύγουμε πάμε στη Πάρο. Οικογενειακώς, για να θυμηθούμε, και να κάνουμε windsurf»

Ελεονώρα Μελέτη: Περιγράφει πως έμαθε ότι ήταν έγκυος-Οι αντιδράσεις της σε αφήνουν άφωνο!

Close