Αγρότισσα σκότωσε δύο άνδρες- Τον έναν τον κακοποίησε σεξουαλικά με φτυάρι

Μια 22χρονη πρωταθλήτρια στο μποξ είχε μετατραπεί σε φονική μηχανή.

Μια σειρά από φρικιαστικά εγκλήματα σόκαραν μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ρωσίας και πίσω από αυτά βρισκόταν μια 22χρονη κοπέλα!

Η Elena Povelyaikina καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης μόλις για 13 χρόνια, παρά το γεγονός πως δολοφόνησε δυο άνδρες, κακοποιώντας σεξουαλικά μάλιστα τον έναν, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Το πρώτο θύμα της 22χρονης πρωταθλήτριας του μποξ ήταν ένας 37χρονος, τον οποίο δεν κατονόμασε η αστυνομία. Η κοπέλα τον έδειρε μέχρι θανάτου, όταν εκείνος αρνήθηκε να φύγει έξω από το σπίτι της οικογένειας, καθώς ήταν μεθυσμένος. Στην συνέχεια με ένα φτυάρι, τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Δείτε επίσης Θερμό επεισόδιο Ελλάδας – Τουρκίας: «Το Oruc Reis έφτασε στην περιοχή»

Όταν ο 37χρονος πέθανε, πέταξε το πτώμα του στην μέση του δρόμου, με την αστυνομία να μην μπορεί να εντοπίσει κανένα στοιχείο που θα την οδηγούσε στην Elena.

Όμως η νεαρή κοπέλα «ξαναχτύπησε» λίγες εβδομάδες αργότερα…

Περίπου δυο μήνες μετά, ενώ έπινε σε ένα μπαρ, ένας 31χρονος έκανε κακόβουλα σχόλια για τον πατέρα της, ο οποίος μεγάλωσε την Elena και τον αδερφό της μόνος του.

Η Elena χίμηξε πάνω του και τον χτύπησε με μανία. Λίγο αργότερα ο άνδρας εξέπνευσε. Τότε η νεαρή ομολόγησε και τον πρώτο φόνο.

Από την άλλη, ο σύντροφος της 22χρονης αγρότισσας, Fyodor Kalmykov, δήλωσε στον ρωσικό Τύπο πως η Elena είναι μια πολύ ευγενική (!) κοπέλα που δεν είχε δείξει ποτέ ίχνος επιθετικότητας!

Δείτε επίσης 11χρονη έχασε τη ζωή της από οδοντόκρεμα, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Αγρότισσα σκότωσε δύο άνδρες- Τον έναν τον κακοποίησε σεξουαλικά με φτυάρι Αγρότισσα σκότωσε δύο άνδρες- Τον έναν τον κακοποίησε σεξουαλικά με φτυάρι Αγρότισσα σκότωσε δύο άνδρες- Τον έναν τον κακοποίησε σεξουαλικά με φτυάρι

Close