Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ένας χουλιγουντιανός ηθοποιός, που κατάφερε να συμμετάσχει σε κορυφαίες ταινίες. Μέσα από το ταλέντο του, κατάφερε να αποκτήσει παγκόσμια φήμη και πολλούς θαυμαστές από πολλές γωνίες του πλανήτη. Μέσα από την ομορφιά και την γοητεία του, κατάφερε να αποκτήσει ακόμη περισσότερες θαυμάστριες, που θα έδιναν τα πάντα για να τον δουν από κοντά και απλά να τους…χαμογελάσει!

Φαίνεται πως οι ηθοποιοί του Hollywood δεν κρατούν πολλά πράγματα για τον εαυτό τους. Οι paparazzi είναι εκεί και παραμονεύουν, οπότε η προσωπική ζωή…πάει περίπατο. Παρόλα αυτά, ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατάφερε να κρατήσει μερικά πράγματα για τον εαυτό του ενώ άλλα, είχαν δημοσιευθεί παλιότερα, αλλά τώρα έχουν ξεχαστεί. Δείτε παρακάτω την παράλυση που είχε στο πρόσωπο και άλλα 4 πράγματα που λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη γνωρίζουν για τον αγαπημένο ηθοποιό:

5 πράγματά που δεν γνώριζες γι’ αυτόν:

Το 1997 κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του πιο sεxy άντρα της χρονιάς. Είναι υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων και μέχρι και σήμερα παραμένει ζεν πρεμιέ. Ποιες είναι όμως οι άγνωστες πτυχές της ζωής του; Δείτε παρακάτω:

  1. Στα 14 του, εμφάνισε μια σπάνια ασθένεια η οποία ονομάζεται παράλυση Bells. Αυτή η ασθένεια, κατάφερε να παραλύσει εν μέρη το πρόσωπο του αγαπημένου ηθοποιού. Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Καθώς ξεκίνησα το γυμνάσιο, το μισό πρόσωπό μου είχε παραλύσει για 9 μήνες. Ήταν πολύς καιρός. Απλά ξύπνησα ένα πρωί και η γλώσσα μου ήταν μουδιασμένη. Δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει. Δεν ξέρεις αν πρόκειται να τελειώσει. Και δεν υπάρχει θεραπεία» .
  2. Την καριέρα του την ξεκίνησε ο δημοσιογράφος, προσπαθώντας να ακολουθήσει τα βήματα του πάτερα του, Νικ Κλούνεϊ. Παρόλα αυτά, τον κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής. Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι στο παρελθόν ήθελε να ασχοληθεί με το μπέιζμπολ, κι ενώ έπαιξε και προκρίθηκε για το Cincinnati Reds, δεν τα κατάφερε ποτέ.
  3. Έχει μετανιώσει την συμμετοχή του στην γνωστή ταινία του Batman. Δεν έπρεπε να δεχτεί ποτέ αυτόν τον ρόλο και δεν μπορεί πλέον να δει την ταινία  Batman & Robin του 1997.
  4. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν ο δεύτερος άντρας (μετά τον Ρίτσαρτν Γκιρ) που φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Vogue” . To 2005 λοιπόν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Vogue.
  5. Είναι στενός φίλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και μάλιστα ήταν καλεσμένος στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν. Η εμφάνιση του μαζί με την γυναικά του Amal ήταν εντυπωσιακή. Επίσης ο ηθοποιός έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον γιο του Χάρι και της Μέγκαν.
Close