Η Θεοδώρα Βουτσά αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία για το χαμένο μωρό του Κώστα Βουτσά

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, γιόρταζε την ημέρα της Παναγίας. Οι γονείς της της είχαν δώσει δύο ονόματα Θεοδώρα- Μαρία, καθώς την είχαν “τάξει” στην Παναγία. Η ίδια λοιπόν, θέλησε ανήμερα της γιορτής της να αποκαλύψει μία συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομά της.

Παράλληλα, η Θεοδώρα Βουτσά δημοσίευσε ένα βίντεο από τον τάφο του πατέρα της, το οποίο συνοδεύει την συγκινητική ιστορία που κανείς δεν γνώριζε.

Δείτε επίσης Ο Θανάσης Κουρλαμπάς εξομολογείται: Έχασα τον πατέρα μου στην ηλικία των 15 ετών»

«#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και “έταξαν” το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο. Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. “Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;” “Ναι, μπαμπά…” Και βαριόμουν όταν μου έλεγε την ιστορία “οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε… και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!” Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα… Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία… Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Δεκαπενταυγουστος #Παναγια Το όνομα μου είναι Θεοδωρα-Μαρία. Το Θεοδωρα ηταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτε γιατι έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και «έταξαν» το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο. Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. «Το ξερεις πως σήμερα γιορτάζεις;» «Ναι, μπαμπά…» Και βαριόμουν οταν μου έλεγε την ιστορία «οταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γελαγα και παίζαμε… και η μαμα φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!» Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γελαγα… Να μου την έλεγες άλλη μια φορα αυτή την ιστορία… Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ηταν η τελευταία μας… ♥️♾ • • • #ForMyDad #Documentary #KostasVoutsas #TheodoraVoutsa #VoutsaFamily #Love #Forever #FatherDaughter #GreekActor #MyFirstLove #Film #Video #Cinematography #Sony #PressPlay #thestarinyou ♥️✨🌹

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer (@theodoravoutsa) στις

Close