Αγρότισσα σκότωσε δύο άνδρες- Τον έναν τον κακοποίησε σεξουαλικά με φτυάρι

Μία 13χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της γιατί η μητέρα της δεν την πίστευε ότι πονούσε και δεν την άφηνε να πάει σε γιατρό. Ένα ανήκουστο περιστατικό  που συνέβη στη Σκωτία και προκαλεί σοκ.

Όπως περιγράφει η Daily Mail, η 45χρονη Sharon Goldie οδηγήθηκε χθες ενώπιον δικαστηρίου στη Γλσακώβη, δηλώνοντας ένοχη για κακομεταχείριση και παραμέληση του ανήλικου παιδιού της. Το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα μη ενοχής της για την ανθρωποκτονία της κόρης της και τον επόμενο μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή της.

Αυτό που η Sharon δεν ήξερε, ήταν πως η κόρη της είχε αιμορραγία από έλκος στο στομάχι, κάτι ωστόσο που, όπως είπαν οι γιατροί, δεν θα είχε στοιχίσει τη ζωή της, αν είχε διαγνωστεί.

Δείτε επίσης Τρίκαλα: 21,000 ευρώ πρόστιμο σε 2 γιαγιάδες που βοηθούσαν στην ταβέρνα των παιδιών τους!

Την παρακαλούσε για βοήθεια

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 13χρονη παρακαλούσε τη μητέρα της να ζητήσει βοήθεια τις ημέρες πριν τον τραγικό θάνατό της, λέγοντας πως είχε πόνους παντού. Ωστόσο η 45χρονη την κατηγορούσε πως επιζητούσε την προσοχή, και όταν το κορίτσι επιχείρησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες της έδωσε εντολή να γυρίσει στο σπίτι.

Ακόμα και την τελευταία ημέρα της ζωής της, στις 26 Ιουλίου, η Robyn έλεγε στη μητέρα της να ζητήσουν βοήθεια, αλλά εκείνη την άφησε για να βγει έξω και να πάει σε μία παμπ. Επιστρέφοντας βρήκε την κόρη της πεσμένη στον καναπέ, αλλά ακόμα και τότε νόμιζε πως το κορίτσι υποκρινόταν πως έχει πρόβλημα.

Έτσι, ξαναβγήκε έξω με κάποιον φίλο της. Όταν εκείνος, επιστρέφοντας, πήγε να δει το κορίτσι, διαπίστωσε πως ήταν νεκρό.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο. Μόνο όταν οι νοσηλευτές επιβεβαίωσαν στην 45χρονη πως η κόρη της ήταν νεκρή φαίνεται εκείνη να το πίστεψε…

Ο εθισμός στο αλκοόλ και η αφαίρεση επιμέλειας

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Robyn ζούσε με την Goldie ως τα τέσσερα χρόνια της, και στη συνέχεια μετακόμισε με τη γιαγιά της. Νωρίτερα η φροντίδα της είχε ανατεθεί στην πρόνοια επειδή η μητέρα της διαπιστώθηκε πως έπινε ενώ έπρεπε να τη φροντίζει.

Έως το 2017 πάντως το κορίτσι είχε μία «σταθερή ζωή» με τη γιαγιά του. Στη συνέχεια επέστρεψε στη μητέρα του, αν και οι κοινωνικές υπηρεσίες εξακολουθούσαν να παρακολουθούν την πορεία της.

Το θέμα του αλκοόλ παρέμενε και η μητέρα είχε ζητήσει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια της κόρης της. Το σπίτι τους ήταν γεμάτο ούρα γάτας και το κορίτσι είχε εμφανίσει τσιμπήματα από ψύλλους.

Σε μία περίπτωση, η Goldie είχε πει για την κόρη της «Κουράστηκα γ@@@, εύχομαι να πάει να ξαναμείνει με τη γιαγιά της» ενώ η 13χρονη είχε πει στους φίλους τους πως υπό την επήρεια αλκοόλ η μητέρα της της πρόσφερε ποτά και κάνναβη και επέμενε πως δεν την ήθελε στο σπίτι της.

Μία εβδομάδα πριν τον θάνατό της, η Robyn πήρε παυσίπονα για πόνους στην κοιλιά και τα πόδια.

Στις 21 Ιουλίου, η Goldie είπε στο προσωπικό μιας παμπ πως «είχε κλειδώσει την κόρη της στο σπίτι για να μη βγει έξω». Την επομένη η 13χρονη παραπονέθηκε σε μία φίλη της πως ήταν άρρωστη και πως δεν είχε φάει για μέρες.

Αλλά στις 24 Ιουλίου έστειλε ένα μήνυμα στη γιαγιά της, γράφοντας πως ένιωθε πολύ καλύτερα.

Ωστόσο μία φίλη της είδε πόσο καταβεβλημένη ήταν και είπε στη μητέρα της πως δεν είναι καθόλου καλά.

Άφησε την τελευταία του πνοή από περιτονίτιδα

Εκείνη τη νύχτα, η Robyn ζήτησε από την Goldie να ζητήσουν βοήθεια γιατί «πονούσε παντού» αλλά εκείνη αρνήθηκε να καλέσει ασθενοφόρο.

Ένας φίλος της μητέρας προθυμοποιήθηκε να πάει τη Robyn στο νοσοκομείο με ταξί, αλλά εκείνη δεν τον άφησε, λέγοντας πως το κορίτσι απλώς επιζητούσε προσοχή.

Την επόμενη ημέρα η Robyn παρακάλεσε έναν γείτονα να καλέσει ασθενοφόρο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά η μητέρα της της είπε να μπει αμέσως μέσα στο σπίτι.

Στις 26 Ιουλίου, το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή από περιτονίτιδα, ως αποτέλεσμα αιμορραγίας έλκους του στομάχου.

Close