Απίστευτο! Νεκρός φαίνεται ότι...κουνιέται την στιγμή της κηδείας του! (video)

Μια ιστορία που θυμίζει ταινία τρόμου έκανε τον γύρο του διαδικτύου, σοκάροντας φυσικά όποιον την διάβαζε και την…έβλεπε. Ομολογουμένως, ο χειρότερος φόβος των περισσότερων ανθρώπων είναι ο θάνατος και ο ακόμη χειρότερος τους φόβος, είναι να θαφτούν ζωντανοί.

Έτσι, όταν κυκλοφόρησε το βίντεο που θα δούμε παρακάτω, στο οποίο ένας νεκρός καταγράφηκε να…χαιρετάει από το φέρετρο του, οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν. Τα πράγματα έχουν ως εξής: Μια κηδεία έλαβε μέρος στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στο Μανάντο, του Βόρειου Σουαέζι. Καθώς οι συγγενείς πενθούσαν τον άνθρωπο που έχασαν, μια κάμερα βιντεοσκοπούσε το γεγονός (για άγνωστους λογούς) .

Κάποια στιγμή, ο άνθρωπος που βιντεοσκοπούσε τη κηδεία, έκανε ένα πλάνο στο φέρετρο του νεκρού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φέρετρο του, είχε ένα διάφανο τζαμάκι στο μέρος του κεφαλιού του. Τότε κατέγραψε τον νεκρό…να χαιρετάει. Δείτε το ανατριχιαστικό στιγμιότυπο:

Το βίντεο φυσικά έγινε viral κάνοντας πολλούς να πιστέψουν, ότι ο άτυχος άνθρωπος θάφτηκε ζωντανός. Κάτι τέτοιο όμως, δύσκολα θα μπορούσε να είχε συμβεί, αφού αντί να κουνηθεί θα μπορούσε να χτυπήσει το φέρετρο ή κάτι τέτοιο και να καταλάβαιναν όλοι ότι ζούσε. Πιθανότατα λοιπόν, αυτό που είδαμε ήταν ένα παιχνίδισμα του φωτός ή κάποια παραμόρφωση του σώματος, που γίνονταν εκείνη τη στιγμή, εξαιτίας της αποσύνθεσης.

Close