"Ήταν αλκοολικός και...": Η Ζωή Λάσκαρη έτρεξε να σωθεί από αυτόν τον άνδρα

Από ποιον άντρα “έτρεξε” να σώσει τη ζωή της η Ζωή Λάσκαρη; Η άγνωστη ιστορία μιας “σκοτεινής” σχέσης που είχε και δε γνώριζε κανείς.

Η πασίγνωστη ηθοποιός και μια από τις κορυφαίες Σταρ της Ελλάδας είχε μια πολυτάραχη ζωή και μέχρι σήμερα πολλές ιστορίες από άγνωστες πτυχές της, βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Τι είχε συμβεί με έναν άντρα, ο οποίος ήταν “αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων”;

Δείτε ακόμη Η Άση Μπήλιου προειδοποίει «Το 2021 δεν θα είναι εύκολο »

Συγκεκριμένα, η Ζωή Λάσκαρη όταν “ξέμεινε” στην Αμερική, όπου πήγε για να λάβει μέρος στα καλλιστεία “Μις Υφήλιος”, εργάστηκε ως μοντέλο, αλλά και ως πωλήτρια σε κατάστημα, σε συσκευασίες δεμάτων κ.λπ. Όπως ανέφερε και ο Μάκης Δελαπόρτας, στη βιογραφία της, στη Βοστώνη η Ζωή έκανε και έναν άγνωστο αρραβώνα με έναν πλούσιο Αμερικανό, ονόματι Μόρις Στερν, τον οποίο γνώρισε στο σπίτι μιας οικογένειας Ελλήνων ομογενών.

Ζωή Λάσκαρη σχέσεις

Ο Στερν ήταν νέος, όμορφος και ιδιοκτήτης ενός μικρού εργοστασίου ετοίμων ενδυμάτων κ.λπ. αλλά αποδείχτηκε αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων. Όταν το κατάλαβε η Ζωίτσα του ζήτησε να χωρίσουν και μέσα σε πέντε μέρες το “έσκασε”, για την Ελλάδα με το υπερωκεάνειο “Βασίλισσα Φρειδερίκη”.

Οι προετοιμασίες για το ταξίδι της επιστροφής έγιναν γρήγορα και μεγάλη μυστικότητα, λόγου φόβου μιας πιθανής βίαιης αντίδρασης από την πλευρά του επικίνδυνου “μνηστήρα”. Μιας και αναφερθήκαμε στη Λάσκαρη, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη τρία χρόνια μετά τον θάνατό της.

πηγη: athensmagazine.gr

Close