Η Άση Μπήλιου προειδοποίει - «Το 2021 δεν θα είναι εύκολο »

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή του «Star» και την εκπομπή «Star system», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι θα γίνει από το νέο έτος, το 2021.

Όπως ανέφερε, θα είναι μια διαφορετική χρονιά, ίσως όχι τόσο εύκολη στους πρώτους μήνες, αλλά μετά την εαρινή ισημερία τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

 

Λίγο πριν πούμε αντίο στη χρονιά που δοκίμασε τις αντοχές μας, η Άση Μπήλιου μας προετοιμάζει για το 2021, κάνοντας αναλυτικές προβλέψεις για τα δεκαήμερα των ζωδίων. Τι επιφυλάσσουν οι πλανητικές όψεις και οι εκλείψεις της νέας χρονιάς για τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Ποιοι θα κάνουν νέα ξεκινήματα και ποιοι θα αλλάξουν τη ζωή τους ολοκληρωτικά;

Ποια δεκαήμερα ζωδίων θα έχουν μια εύκολη χρονιά και ποια θα δυσκολευτούν περισσότερο; Ποια είναι τα διαστήματα του νέου έτους, στα οποία θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί; Ποιοι πλανήτες θα φέρουν εξελίξεις στην ερωτική ζωή και ποιες θα προωθήσουν νέες γνωριμίες ή επιστροφές από το παρελθόν. Ποιοι θα έχουν αναγνώριση στα επαγγελματικά τους και ποιοι θα πρέπει να πάρουν άλλη κατεύθυνση;

Προβλέψεις Άσης Μπήλιου: Ακολουθεί βίντεο, με τις προβλέψεις της στην τηλεόραση του «Star» και την εκπομπή «Star system»

 

Close