Aggeliki-Dimitris_spoiler

Αγγελική – Spoiler: Τραγικό θάνατος για τον Δημήτρη. Πεθαίνει  στα χέρια της Αγγελικής

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγγελική» στον Alpha. Η Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό TV O’ Clock δίνουν το πιο δυνατό Spoiler για τη συνέχεια που αναμένεται να καθηλώσει. Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν ο Δημήτρης από θύτης γίνεται θύμα και η ζωή του εξαρτάται από την Αγγελική. Ο Μιχάλης θέλει να τον αφήσει να πεθάνει, αλλά εκείνη δεν επιθυμεί τέτοιου είδους εκδίκηση.

Το σχέδιο του Δημήτρη

Το σχέδιό του είναι να δώσει ένα φάρμακο σε ένα άλογο, εκείνο να τρελαθεί, να επιτεθεί στον Μιχάλη, να τον τραυματίσει μέχρι θανάτου και να φανεί σαν εργατικό ατύχημα. Πράγματι, ο Δημήτρης, δίνει στο άλογο το φάρμακο και µε την πρώτη ευκαιρία χτυπάει και αφήνει αναίσθητο τον Μιχάλη. Τον πιάνει και προσπαθεί να τον σύρει μέσα στον στάβλο που βρίσκεται το αφηνιασμένο άλογο. Ωστόσο, ο Μιχάλης ανακτά τις αισθήσεις του. Αν και είναι τραυματισμένος, καταφέρνει και απωθεί τον Δηµήτρη και οι δύο άντρες δίνουν μάχη σώμα µε σώμα.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Δρόσω και Ασημίνα γίνονται ένα ξανά

Ο Δημήτρης ουρλιάζει και εκλιπαρεί για βοήθεια

Ο Δημήτρης πέφτει ο ίδιος στην παγίδα που είχε στήσει εναντίον του Μιχάλη. Ο τελευταίος καταφέρνει και βάζει τον Δημήτρη στον χώρο που βρίσκεται το άλογο. Εκείνο αρχίζει να επιτίθεται στον Δημήτρη, ο οποίος ουρλιάζει και εκλιπαρεί για βοήθεια. Ο Μιχάλης, όμως, είναι αποφασισμένος να αφήσει τον Δημήτρη να πεθάνει όπως ακριβώς σχεδίαζε να κάνει στον ίδιο. Οι φωνές του Αργυρού τον διαπερνούν, αλλά δεν κάνει πίσω ούτε όταν ακούει µε πόση δύναμη χτυπάει το άλογο τον νεαρό.

Η Αγγελική σπεύδει να βοηθήσει τον Δημήτρη

Η Αγγελική σπεύδει στους στάβλους, αλλά ο Μιχάλης τής λέει πως αυτή είναι η μοναδική τους ευκαιρία να απαλλαγούν από το κακό που προκαλεί ο Δημήτρης. Τότε είναι και εκείνη σε δίλημμα, αν και δεν επιθυμούσε τέτοιου είδους εκδίκηση από τους Αργυρούς. Η Αγγελική υπακούει τον Μιχάλη και φεύγει, αλλά δεν αντέχει και έπειτα από λίγο επιστρέφει. Ζητάει βοήθεια από κάποιους εργάτες και όλοι μαζί καταφέρνουν και ηρεμούν το άλογο και φτάνουν στον Δημήτρη. Ο τελευταίος είναι πολύ βαριά τραυματισμένος όμως.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Ο Δημήτρης ξεψυχάει στα χέρια της Αγγελικής

Η Αγγελική πηγαίνει κοντά του και κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει, αλλά νιώθει να ξεψυχάει πάνω της. Του δίνει το φιλί της ζωής και είναι γεμάτη µε το αίμα του. Το ασθενοφόρο καταφτάνει και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να ζήσει, αφού τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά. Όλη η οικογένεια σπεύδει στο νοσοκομείο και αγωνιά. Αυτό το περιστατικό τούς φέρνει πιο κοντά όλους, ενώ η Λένα ζητάει από τον Μιχάλη να μάθει τι συνέβη ακριβώς στους στάβλους.

Περισσότερα στο περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί!

Close