Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο της Ασημίνας και της Δρόσως για να πάρουν το παιδί από τους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο της Ασημίνας και της Δρόσως για να πάρουν το παιδί από τους Σεβαστούς

Η Ασημίνα φαίνεται αρκετά απελπισμένη στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ενώ δε θα διστάσει να κινηθεί με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο για να πάρει το παιδί της από τους Σεβαστούς. Στα τελευταία επεισόδια, η πρωταγωνίστρια επισκέπτεται τακτικά έναν δικηγόρο, ο οποίος προσπαθεί να την κατευθύνει με τον πιο σωστό τρόπο.

Η Ασημίνα και το σχέδιο για το παιδί στις Άγριες Μέλισσες

Η διαμονή της στο σπίτι των Σεβαστών της επιβεβαιώνει καθημερινά πως το παιδί της δεν πρέπει να μεγαλώσει σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον. Η Ασημίνα είχε ζητήσει από τον Νικηφόρο να μη γίνει ποτέ σαν τον πατέρα του. Μία υπόσχεση που ο άντρας της δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα η πρωταγωνίστρια να λυγίσει.

Δείτε ακόμη Αγγελική – Spoiler: O τραγικός θάνατος του Δημήτρη

Η ίδια επιθυμεί, με κάθε τρόπο, να πάρει μακριά τον μικρό Σέργιο από αυτό το σπίτι. Ποιο είναι το σχέδιό της; Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Το παράτολμο σχέδιο της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες

Όταν ο δικηγόρος ρώτησε την Ασημίνα για το πως είναι η σχέση της με την αδερφή της, η πρωταγωνίστρια του αποκάλυψε πως είναι πολύ κακή. Έκτοτε και, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί τίποτα, η Ασημίνα προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά τη Δρόσω.

Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε από τον Νικηφόρο για το παρελθόν της αδερφής της στην Τρούμπα, τρόμαξε πολύ. Για πρώτη φορά, η Ασημίνα θέλει να φέρει το παιδί κοντά στη Δρόσω, γεγονός που δε θα συνέβαινε ποτέ με μια τέτοια είδηση. Ο Νικηφόρος είναι κάθετος και απαγορεύει στην βιολογική μητέρα του παιδιού να το πλησιάσει ξανά.

Η Δρόσω με την Ασημίνα και το παιδί στις Άγριες Μέλισσες

Αυτό, αντί να δώσει χαρά στην Ασημίνα, την προβλημάτισε. Έτρεξε να ζητήσει εξηγήσεις από την αδερφή της, γιατί δεν ήθελε να το πιστέψει. Η Ασημίνα, στοχεύει, μέσα από το σχέδιο της στις Άγριες Μέλισσες, το παιδί να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται από τους Σεβαστούς. Έτσι, προτιμάει χίλιες φορές ο μικρός Σέργιος να μείνει με την Δρόσω, παρά με την Μυρσίνη, τον Δούκα και τον Νικηφόρο.

Δε θέλει σε καμία περίπτωση ο γιος της να μεγαλώσει με τις αρχές των Σεβαστών. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έρθει κοντά με την Δρόσω, φέρνοντας την πραγματική μητέρα σε επικοινωνία με το παιδί. Κάνει στην άκρη τον πόνο της για χάρη του μικρού. Επιλέγει το παιδί να μεγαλώσει με δύο μητέρες, παρά με έναν πατέρα σαν τον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Δρόσω και Ασημίνα γίνονται ένα ξανά

Η Έλλη Τρίγγου και ο Αναστάσης Ροιλός στη σειρά του ANT1

Σε αυτό το γεγονός θα επέμβει η Μυρσίνη, η οποία θα εξοργιστεί με τις τακτικές επισκέψεις της Ασημίνας στη Δρόσω. Η Ασημίνα, όμως, φαίνεται απτόητη. Πλέον είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις, σχετικά με τις Άγριες Μέλισσες.

πηγη : youfly.com

Close