Χρησιμοποιησε αυτό το μείγμα και πές αντίο στις λευκές τρίχες

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία που θα ενισχύσει τις ρίζες των μαλλιών σας, θα θρέψει το τριχωτό της κεφαλής σας και σύντομα θα παρατηρήσετε ότι δεν θα βγάλετε αλλές λευκές τρίχες.

Αυτή η θεραπεία δεν είναι μόνο αποτελεσματική αλλά είναι και εξαιρετικά εύκολη. Χρειάζεστε μόνο 2 συστατικά που μπορείτε να τα βρείτε εύκολα.

 

Συστατικά:

Τζελ αλόης βέρα
Κάψουλες Βιταμίνης Ε γνωστές ως Evion 400

Αυτή η θεραπεία δεν είναι μόνο αποτελεσματική αλλά είναι και εξαιρετικά εύκολη

Τι πρέπει να κάνετε;

Σε ένα καθαρό μπολ, βάλτε 2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης βέρα. Ζουλήξτε μια κάψουλα βιταμίνης Ε και προσθέστε το έλαιο της στο τζελ της αλόης βέρα. Ανακατέψτε καλά αυτά τα δύο συστατικά για 10 λεπτά. Θα δημιουργήσετε μια κρέμα ως αποτέλεσμα.

Εφαρμόστε αυτή την κρέμα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και κάντε μασάζ καλά για 4-5 λεπτά, έτσι ώστε να απορροφηθεί καλά από το δέρμα. Αφήστε τη να δράσει για μια νύχτα.. Την επόμενη ημέρα ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας.

 

Η αλόη βέρα περιέχει κάτι που ονομάζεται πρωτεολυτικά ένζυμα που επισκευάζουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής. Λειτουργεί επίσης ως μαλακτική και αφήνει τα μαλλιά σας μαλακά και λαμπερά. Προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών, αποτρέπει τον κνησμό στο τριχωτό της κεφαλής, μειώνει την πιτυρίδα και άλλες καταστάσεις στα μαλλιά σας.

Close