Ώρα για ανέκδοτο: Ένας τύπος και ο...γύπας του!

Το γέλιο μεγαλώνει τη ζωή και το ανέκδοτο που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας, θα σας βοηθήσει να ζήσετε μέχρι τα…βαθιά σας γεράματα! Το ηθικό δίδαγμα; Να προσέχεις τι εύχεσαι. Δείτε παρακάτω:

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα bar έχοντας στον ώμο του έναν γύπα. Λέει γεμάτος αυτοπεποίθηση στον barman:

” Μια βότκα δικιά μου, μια τεκίλα για τον γύπα, ένα ποτό για σένα και κέρασε και όλο το μαγαζί!” . Αμέσως του την πέφτουν οι τρεις καλύτερες γκόμενες του μαγαζιού. Αφήνει 200 ευρώ, παίρνει τις γκόμενες και φεύγει.

Το επόμενο βράδυ γίνεται το ίδιο σκηνικό. Μπαίνει ο τύπος στο ίδιο bar με τον γύπα στον ώμο, κερνάει όλο το μαγαζί, αφήνει 200 ευρώ τιπς και φεύγει έχοντας στο πλάι του τις καλύτερες γκόμενες του μαγαζιού.

Μετά από μια εβδομάδα κι ενώ ο τύπος πήγαινε κάθε βράδυ στο ίδιο bar και ακολουθούσε ακριβώς την ίδια διαδικασία, ο barman παίρνει το θάρρος και τον ρωτάει:

“Συγγνώμη κύριε μου για το θάρρος, όμως σας βλέπω εδώ και μια εβδομάδα να έρχεστε, να σκορπάτε τα λεφτά σας και να φεύγετε με τις ωραιότερες γυναίκες έχοντας κι αυτόν τον γύπα στον ώμο…”

“Κοίταξε να δεις φίλε μου” του λέει ο τύπος. “Πριν λίγο καιρό έτριψα ένα λυχνάρι κι ένα τζίνι μου ζήτησε να κάνω τρεις ευχές. Η πρώτη ήταν να μην αδειάζουν ποτέ οι τσέπες μου από λεφτά, η δεύτερη ήταν να έχω πάντα δίπλα μου τις ωραιότερες γυναίκες…”

“Και η τρίτη;” του λέει απορημένος ο barman” .

“Να έχω ένα μεγάλο πουλί…”

Close