Η Βάνα Μπάρμπα έξαλλη με τον Γεωργούλη: "Κάνεις κριτική επιτροπή ενώ η δουλειά σου είναι να βοηθάς"

Η Βάνα Μπάρπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και φαίνεται πως ξέσπασε ενάντια στον Αλέξανδρο Γεωργούλη. Φαίνεται πως ανήκει κι εκείνη στην μερίδα ανθρώπων που δεν συμφωνούν με την απόφαση του Αλέξανδρου Γεωργούλη, να ασχολείται με την πολιτική και παράλληλα να τελεί χρέη κριτή σε τηλεοπτική κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την ίδια ο Αλεξανδρος Γεωργουλης σαν πολίτικος αλλά και σαν καλλιτέχνης, έπρεπε να ασχολείται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με τα κοινά και να βοηθά τους υπόλοιπους ηθοποιούς και μουσικούς που έχουν ανάγκη. Έκανε λόγο μάλιστα για τον μεγάλο μισθό που παίρνει σαν πολιτικός. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Νομίζω ότι είναι άδικο. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή δουλειά, που περιμένουμε από έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην Τέχνη να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς, δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει μία δεύτερη θέση. Είναι θέμα ηθικής

Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που, αύριο-μεθαύριο, το έχει ανάγκη. Εγώ αυτό είπα και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου.

Ως Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας και μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Με εκνευρίζει να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιούς που είναι άνεργοι και άλλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, δηλαδή έλεος».

Δείτε το τηλεοπτικό απόσπασμα:

Cover photo via: zappit.gr

Close