4 τρόποι για να βγάλετε το πουρί απο τη λεκάνη

Με τα παρακάτω συστατικά που σας προτείνουμε θα αφαιρέσετε το πουρί απο τη τουαλέτα και η λεκάνη σας θα γίνει ολοκαίνουργια

Σόδα για να αφαιρέσετε το πουρί

Ένα συστατικό που δεν κοστίζει πολύ,υπάρχει σε κάθε σπίτι και λειτουργεί πολύ καλά είναι η μαγειρική σόδα.Ρίξτε αρκετή σακούλες ποσότητα απευθείας στην λεκάνη και αφήστε όλη νύχτα.Η μαγειρική σόδα περιέχει οξύ, που σπάει το πουρί. Εάν η τουαλέτα δεν είναι αμέσως μετά την πρώτη χρήση καθαρή, τότε επαναλάβετε χωρίς δισταγμό.

Μπεικιν πάουντερ για το καθαρισμό της  λεκάνης

Για να καθαρίσετε το εσωτερικό της λεκάνης σωστά χρησιμοποιήστε μπέικιν πάουντερ. Πρώτα απ ‘όλα , θα πρέπει να φοράτε γάντια καθαρισμού . Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο νερό σε ένα μπολ και το μπέικιν πάουντερ σε αυτό. Έπειτα βρέξτε μια χαρτοπετσέτα στο μείγμα και πιέστε την στις εσοχές της λεκάνης. Αφήστε το μείγμα να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα.

Πώς το ξύδι αφαιρεί το πουρί

Τις καλές του υπηρεσίες για την καταπολέμηση της αντιαισθητικής κιτρινίλας προσφέρει επίσης το ξύδι. Το οξύ που περιέχει είναι σε θέση να διαλύσει τη συγκέντρωση των ούρων, έτσι μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και παλαιούς λεκέδες . Ρίξτε μια γενναία ποσότητα ξυδιού μέσα στην τουαλέτα και αφήστε να εργαστεί μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί απλά ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με τη βούρτσα .

coka cola

Mε ένα μικρό μπουκάλι Coca cola να κάνετε την λεκάνη της τουαλέτας σας να αστράφτει από καθαριότητα.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα μικρό μπουκάλι Coca cola και να το αδειάσετε στην λεκάνη της τουαλέτα σας καλύπτοντας όλα το τοίχωμα της λεκάνης από πάνω προς τα κάτω. Στην συνέχεια αφήστε την Coca cola να δράσει για όλο το βράδυ και τρίψτε με το πιγκάλ.

Αφού τρίψετε  την επιφάνεια μετά τραβήξτε καζανάκι και η λεκάνη της τουαλέτας σας έχει γίνει σαν καινούργια.

Εσείς ; Έχετε κάποιο κόλπο που καθαρίζετε τη λεκάνη σας; Γράψτε το στα σχόλια.

 

Close