Ιωάννα Τούνη: Τα υπέρλαμπρα γενέθλια της στην Χαλκιδική

Η Ιωάννα Τούνη και η καλή  της φίλη  Δήμητρα Αλεξανδράκη  βρέθηκαν τη Χαλκιδική για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια υπερπαραγωγή της.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού  λίγοι ήταν εκείνοι που ακολούθησαν το γνωστό μοντέλο ,αφού η Χαλκιδική είναι ένα από τα μέρη της Ελλάδας που παρουσιάζει πολλά κρούσματα.

Η Ιωάννα γλέντησε για τα καλά τα φετινά της γενέθλια με κάθε επισημότητα και φυσικά δεν έλειπε η τούρτα και οι σαμπάνιες. Ήταν ντυμένη υπέρλαμπρα και είχε υπεροχή διάθεση σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής όπου ξεσάλωσε με τους κολλητούς της.

Δείτε επίσης «Ζήτησε το χέρι» παντρεμένης από τον… σύζυγό της-Χαμός στο Βόλο

Δείτε  παρακάτω το  βίντεο που ανέβασε χθες το βράδυ:

Η ίδια έγραψε ένα ποστ στο οποίο δεν διστάζει να αναφέρει την ηλικία της λέγοντας:

«j.touni 27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω!

Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️
Ό,τι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας

PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα… τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στη Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ 🦠🤬🤪».

Ιωάννα Τούνη: Τα υπέρλαμπρα γενέθλια της στην Χαλκιδική

 

Close