Ιωάννα Τούνη: Τα υπέρλαμπρα γενέθλια της στην Χαλκιδική

Σε καραντίνα βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη όπως αποκάλυψε η ίδια

Η Ιωάννα Τούνη εδώ και λίγες ημέρες ανεβάζει διάφορα instagram stories από το σπίτι της μαζί με δύο αρκετά αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα το ένα το γνωρίζεις πολύ καλά καθώς μιλάμε για την Στέλλα Πάσαρη την παίκτρια του MSR που περιμένουμε να επιστρέψει στις οθόνες μας. Να όμως που υπάρχει σοβαρός λόγος που η influencer και η παρέα της δεν αποχωρίζονται το σπίτι τους. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον κορονοϊό.

Σύμφωνε με το queen.gr μέσα από το τελευταίο Q&A της Ιωάννας Τούνη μάθαμε πως εκείνη παραμένει στο σπίτι λόγω κορονοϊού. Τα τελευταία 24ωρα έχει ενημερωθεί πως φίλοι της εμφάνισαν συμπτώματα και για προληπτικούς λόγους παραμένει στο σπίτι, σε περίπτωση που εμφανίσει συμπτώματα.

Δείτε επίσης Η Θεοδώρα Βουτσά αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία για το χαμένο μωρό του Κώστα Βουτσά

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο τόσο η Ιωάννα όσο και η Στέλλα Πάσαρη έδειχναν να διασκεδάζουν αρκετά την προσωπική τους «καραντίνα» κάνοντας ηλιοθεραπεία στο σπίτι και βλέποντας ταινίες. Αποφάσισαν -και πολύ καλά έκαναν- να μην συναντήσουν κανέναν για τις επόμενες ημέρες για να μην υπάρξει καμία δυσάρεστη εξέλιξη. Προστατεύουν τον εαυτό τους αλλά και τους τριγύρω τους.

Ιωάννα Τούνη: Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού

Close