Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23/08 έως 29/08- Προβληματική εβδομάδα για πολλούς

Κάπως έτσι θα μας έχει αυτή η εβδομάδα που μόλις την δεύτερη μέρα της (στις 24) έχουμε το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, που όσο να πεις είναι ιδιαίτερα προβληματικό από μόνο του, πόσω μάλλον για τα ζώδια γενικά του γ’ δεκαημέρου και ειδικά τα πολύπαθα Παρορμητικά, Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Δία στον Αιγόκερω και κακή όψη δεν τη λες, αφού, αν εξαιρέσεις τις επιπολαιότητες και τις χύμα καταστάσεις, θα προσφέρει απολαύσεις και ευκαιρίες στα ζώδια του β’ δεκαημέρου. Την ίδια μέρα ο Ερμής στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενώ στις 29 κάνει τρίγωνο και με τον Δία στον Αιγόκερω, οπότε πάλι καλά θα περιμένουν όσοι ανήκουν στο β’ δεκαήμερο.

Δυο μέρες πριν, στις 27, έχουμε και το «ονειρικό» και ερωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δίνοντας ελπίδες και προσδοκίες σε αυτούς και αυτές του γ’ δεκαημέρου. Ήρεμοι, συντεταγμένοι και οργανωμένοι θα είναι μόνο αυτοί του α’, καθώς δεν επηρεάζονται παρά μόνο από τον Ήλιο στην Παρθένο!

Ας πάμε να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις προβλέψεις της εβδομάδας για το κάθε ζώδιο, σύμφωνα με το astrology.gr:

ΚΡΙΟΣ ♈

1ο Δεκαήμερο: Μια χαρά μέρα θα είναι για σένα η 23η όπου και η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη και οικονομικά θα τα πας μια χαρά. Σε γενικές γραμμές πάντως και αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν δουλειές που πρέπει να γίνουν και θέματα εργασιακά ή υγείας και επειδή μπορεί να μαζευτούν πολλά, καλό θα ήταν να βάλεις προτεραιότητες. Στις 25, θα μιλήσεις ή θα συναντηθείς με αρκετά άτομα, ενώ στις 28 θα αγχωθείς αρκετά με τα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνεις το κάτι παραπάνω για να καλύψεις ένα κενό.

2ο Δεκαήμερο: Περίεργα και ευτράπελα έχει αυτή η εβδομάδα για σένα, που αφορούν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και σε διάφορα ζητήματα του σπιτιού σου. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις τις αντιλήψεις σου για καταστάσεις και ανθρώπους, όπως και να υπάρξουν ανατροπές στα πλάνα σου ή στο καθεστώς που επικρατεί, εξ αιτίας καινούργιων δεδομένων. Επίσης, πιθανό είναι να σου τη βαρέσει ξαφνικά και να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις διατροφή, γυμναστήριο ή μια σειρά εξετάσεων. Πάντως να περιμένεις και κάτι απρόσμενα καλό στους συγκεκριμένους τομείς ή μια αλλαγή που θα σε βολέψει.

3ο Δεκαήμερο: Είναι η σειρά του Κρόνου να κάνει τετράγωνο με τον Άρη σου και μάλιστα θα επιδρά πάνω σου για αρκετό καιρό, οπότε καλό είναι να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά γιατί τα σύννεφα θα πυκνώσουν στα επαγγελματικά σου και ενδέχεται όχι απλά να φέρουν βροχή, αλλά καταιγίδα. Πολύ πιθανές είναι περικοπές μισθών ή ωρών, εγκατάλειψη στόχων, ακόμα και να χάσεις τη θέση σου από κάποιον/α άλλο/η που έχει «μέσα». Το σίγουρο είναι ότι θα αναγκαστείς να δώσεις μάχη ή να δεχτείς κάτι που δε σου αρέσει, ακόμα και να αποχωρήσεις αν περιοριστούν δραστικά κινήσεις και δικαιώματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

1ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις μια ένταση στις σχέσεις σου στις 23, όπου μπορεί να βαρύνει λίγο την ατμόσφαιρα, κάτι άλλο δεν θα προκύψει. Αντίθετα, στις 25, δεν αποκλείεται να έχεις και τα τυχερά σου τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου, αν αντιδράσεις άμεσα και χωρίς κολλήματα. Στις 28, είναι πιθανό μια επαφή να σε διαφωτίσει για μια υπόθεσή σου, εκπαιδευτικής, γραφειοκρατικής ή νομικής φύσης, ενώ ενδέχεται να σου γίνει και μια καλή πρόταση για δουλειά που αξίζει να τη σκεφτείς σοβαρά.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τις ευκαιρίες που ψάχνεις, όχι μόνο να ξεχωρίσεις, αλλά και να πάρεις μια απόφαση που αφορά στην προσωπική σου ζωή που θα ξαφνιάσει όσους σε ξέρουν. Ίσως και να σου δημιουργηθεί η ανάγκη για απόκτηση ενός παιδιού. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους και όσο πιο πολύ πας όπου σε πάνε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να αποκτήσεις αυτά που ζητάς. Μια γνωριμία είναι σχεδόν βέβαιη, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα, είτε ερωτικής είτε επαγγελματικής φύσης, αν φυσικά κυκλοφορείς περισσότερο.

3ο Δεκαήμερο: Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα, να παρεξηγηθείς από κάτι που θα αποκαλυφθεί ή θα σου πει συγγενής ή άλλος άνθρωπος του κοντινού σου περιβάλλοντος, ίσως όμως να πρόκειται και για μια δυσάρεστη είδηση που τον αφορά και στενοχωρηθείς. Όπως κι αν έχει, μπαίνεις σε μια περίοδο όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και τα προβλήματα τόσο στη δουλειά όσο και σε υποθέσεις σου θα αρχίσουν να πληθαίνουν, οπότε καλό θα ήταν να εξοπλιστείς από τώρα με κουράγιο. Να ξέρεις όμως ότι ενδέχεται να αποτύχουν οι προσπάθειές σου. Στις 27 πάντως έχεις κάτι όμορφο να περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

1ο Δεκαήμερο: Ενώ στις 23 θα είσαι αρκετά συγκεντρωμένος και απασχολημένος με δουλειές ή με εργασιακά σου θέματα, στις 25 το ενδιαφέρον σου φαίνεται να μετατοπίζεται στις σχέσεις σου. Λίγο η επιπολαιότητα, λίγο η έλλειψη διάθεσης να «επιστρέψει στην κανονικότητα» το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου, θα εκνευριστείς, όμως σύντομα θα σου φύγουν τα νεύρα. Πιθανό είναι και ένα ερωτικό πλησίασμα, μέσα στην «πλάκα» και το χιούμορ. Στις 28, μπορεί να έχεις μια ανησυχία για οικονομικές υποχρεώσεις και χρήματα που πρέπει να δώσεις ή πόσα θα σου μείνουν.

2ο Δεκαήμερο: Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβληματάκια που θα σχετίζονται με τον οικιακό εξοπλισμό σου, ο οποίος μάλλον θα αυτονομηθεί και θα κάνει τα δικά του ή θα παρουσιαστεί μια βλάβη. Πιθανή είναι και η παράλογη συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου που θα δοκιμάσει τα νεύρα σου, ωστόσο, χρειάζεται να διαφοροποιήσεις τον τρόπο που προσεγγίζεις ή αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα για να μην επηρεάζεσαι. Από την άλλη όμως, θα έχεις και τις παροχές σου ή βοήθεια, μια αναπάντεχη γνωριμία, που είτε ερωτικά είτε οικονομικά, μπορεί να αποδειχτεί αρκετά καλή, ενώ θα διευθετήσεις με επιτυχία σχετικά θέματα.

3ο Δεκαήμερο: Τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου αναμένονται διάφορα προβλήματα, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν, ωστόσο, χρειάζεται να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και υπομονή γιατί η πίεση και οι σπασμωδικές κινήσεις θα έχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Σίγουρα, θα είναι μια κατάσταση δυσάρεστη και συναισθηματικά που θα διαρκέσει αρκετά. Επιπλέον, ίσως και να ξεκόψεις από μια παρέα, φίλο ή ομάδα ή άτομο που σχετίζεσαι ερωτικά, που περισσότερο σου «στοιχίζουν» παρά σου προσφέρουν και γενικά να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σου, κρατώντας λίγα άτομα και καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

1ο Δεκαήμερο: Στις 23, θα νιώσεις πιο ερωτικός και ελκυστικός και αυτό θα φαίνεται και στην ανταπόκριση που θα έχεις από το αντίθετο φύλο, σίγουρα όμως αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις πολύ καλύτερα, αφού δε θα χρειαστεί να καταβάλλεις καμία προσπάθεια να πάρεις από το ταίρι σου ό,τι ποθήσεις. Στις 25, θα αφοσιωθείς στη δουλειά σου όπου το κλίμα που θα επικρατεί θα είναι αρκετά χαλαρό και ανάλαφρο, ενώ στις 28, θα έχεις κάποια θέματα με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου. Ενδεχομένως ο ρεαλισμός του ή ο συναισθηματικός του αυτοέλεγχος να σε χαλάσει.

2ο Δεκαήμερο: Οι εκπλήξεις και αλλαγές συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, κατά την οποία θα σου δοθεί η δυνατότητα είτε να μάθεις πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, θα διαμορφώσουν την αντίληψή σου για πρόσωπα και καταστάσεις ή θα αγοράσεις (ή θα σου χαρίσουν) κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Από την άλλη, θα συναντηθείς με διάφορα άτομα ή θα γνωρίσεις καινούργια, διευρύνοντας έτσι τον κοινωνικό σου κύκλο, πράγμα που εξυπηρετεί και τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Μια γνωριμία, είτε για ερωτικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, φαίνεται πολύ καλή για να μην ανταποκριθείς.

3ο Δεκαήμερο: Η σχέση σου με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο ή συνεργάτη πιθανόν να περάσει σοβαρή κρίση, που θα οδηγήσει στην απομάκρυνση ή ακόμα και στη ρήξη, αυτή την εβδομάδα, εξ αιτίας ανταγωνισμού, έλλειψης κατανόησης ή της δικής σου άρνησης να φορτωθείς με ένα ακόμα καθήκον, χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή. Πιθανό είναι μάλιστα να είναι κι η αιτία που το ταίρι σου να κλωτσήσει και να αρχίσει να σε κατηγορεί για «μαλθακότητα». Από την άλλη, αν το πρόβλημα είναι «εξωτερικό» κι ενώσετε τις δυνάμεις σας, θα το ξεπεράσετε πολύ πιο σύντομα. Πάντως, όλη την εβδομάδα τα επαγγελματικά θα είναι το κύριο μέλημά σου. Μια όμορφη παρένθεση θα έχεις στις 27/8.

ΛΕΩΝ ♌

1ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις κάποια ζητήματα οικογενειακά ή του σπιτιού, στις 23, αυτή η εβδομάδα δε θα σε απογοητεύσει. Αντίθετα, όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα αυξάνονται τα τυχερά σου, είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά σου. Αρκεί βέβαια να κινηθείς και εσύ με βάση τη λογική και να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις. Το «μάζευε κι ας είναι ρώγες» στην προκειμένη φάση είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνεις, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να αποκτήσεις ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Γι’ αυτό απόφυγε άσκοπα έξοδα και αγορές.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη που αφορά στα οικονομικά ή ερωτικό-σεξουαλικά σου, ωστόσο, αν αντιδράσεις άμεσα, ίσως κάτι να γλιτώσεις. Από εκεί και πέρα όμως, τα πράγματα δείχνουν να «παγώνουν» και αν παραμείνεις ψύχραιμος, μετρημένος και αποφασιστικός, θα λύσεις αρκετά θέματά σου, κυρίως εργασιακά. Ίσως μάλιστα πάρεις τα εύσημα για μια κίνησή σου ή δικαιωθείς από μια προσπάθειά σου και πάρεις και την «ανταμοιβή» ή ένα δώρο, εκτός από τα κολακευτικά λόγια που θα ακούσεις.

3ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή δε θα είναι από τις πολύ καλές σου, όσον αφορά στις επαφές, τις μετακινήσεις ή τα εργασιακά σου αν εξαιρέσεις την 27η του μήνα, όπου μπορεί να πάρεις χρήματα από το πουθενά ή μια σημαντική βοήθεια. Είναι πιθανό να τσακωθείς και να διακόψεις τελείως την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο, να έχεις προβλήματα σε θέματα νομικά ή εκπαιδευτικά, αλλά και να κατηγορηθείς για λάθη και αστοχίες άλλων, κυρίως αν είσαι υπεύθυνος ενός τμήματος ή ομάδας. Δεν αποκλείεται, όλα αυτά να σε γεμίσουν με άγχος και νεύρα που θα έχουν επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, ίσως μπεις αναγκαστικά σε διατροφή ή ξεκινήσεις κάποιου είδους άσκησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος και αυτή την εβδομάδα θα είναι από πάνω σου, ωθώντας σε δώσεις περισσότερη βάση στον εαυτό σου και τις ανάγκες του, παρά στις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου. Στις 23, μια κουβέντα με δικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να δεις μια υπόθεσή σου σε βάθος ενώ δεν αποκλείεται να του εκμυστηρευτείς και κάτι που σε βαραίνει. Στις 25, δεν αποκλείεται να επικρατήσει μια ανακατωσούρα στο σπίτι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αλλά στις 28 θα τίποτα από αυτά δε θα σε νοιάζει, αφού θα θέλεις να ηρεμήσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Ίσως κάνεις και μια ωραία γνωριμία.

2ο Δεκαήμερο: Από τη μια ο Ουρανός, από την άλλη ο Δίας με τις θετικές τους όψεις θα σε ωθήσουν στο να αλλάξεις όχι μόνο τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς απέναντι σε διάφορα προσωπικά σου θέματα, αλλά και να τολμήσεις το κάτι παραπάνω, με το σκεπτικό του ότι δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου, άλλωστε, είναι προτιμότερο να κάνεις ό,τι σου έρχεται, παρά να προγραμματίζεις γιατί έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταφέρεις κάποιες επιδιώξεις σου. Σίγουρα πάντως, όλη η εβδομάδα θα σου παρέχει ευκαιρίες για να τα καταφέρεις και να βρεις λύσεις στα θέματά σου.

3ο Δεκαήμερο: Γενικά, δε διανύεις και τις καλύτερες μέρες σου, μάλιστα, αυτή την εβδομάδα, θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την ερωτική σου ζωή, όσο και τα οικονομικά σου. Χρειάζεται όμως να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και υπομονή γιατί ο εκνευρισμός και οι σπασμωδικές κινήσεις θα έχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ αν παρασυρθείς συναισθηματικά και την πατήσεις, τρέφοντας ελπίδες και προσδοκίες, να απογοητευτείς. Γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι!

ΖΥΓΟΣ ♎

1ο Δεκαήμερο: Ιδανική θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς στις 23, η όρεξή σου θα ανοίξει τόσο η ερωτική, όσο και η οικονομική, αλλά σίγουρα δε θα μείνεις πεινασμένος, καθώς αν είσαι σε σχέση, θα έχεις τον τρόπο να πείσεις το ταίρι σου να σου κάνει τα χατίρια, ενώ αν είσαι μόνος, θα γίνεις πιο τολμηρός στο παιχνίδι. Στις 25, θα έχεις αρκετές μετακινήσεις και επαφές είτε κοινωνικές είτε για υποθέσεις σου, ενώ στις 28, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις ανάγκες του σπιτιού σου, αλλά και σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου που ενδεχομένως να σου εκφράσει τα παράπονά του ή να έχει κάποιο θέμα.

2ο Δεκαήμερο: Από απρόοπτα και εναλλαγές καταστάσεων και προσώπων άλλο τίποτα και φυσικά ούτε αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει εξαίρεση. Μάλιστα έχε υπόψη σου ότι πολλά γίνονται που δε λέγονται και ενδεχομένως κάποια από αυτά να αποκαλυφθούν αυτή την εβδομάδα και να ανατρέψουν μια κατάσταση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Αυτό όμως που ισχύει στη δική σου περίπτωση, για την ώρα, είναι ότι άλλα περιμένεις κι άλλα σου έρχονται. Πάντως θα έχεις και τα καλά σου έστω και ξώφαλτσα ή θα φανείς τυχερός στην ατυχία σου.

3ο Δεκαήμερο: Είναι πιθανό να προκύψει ένα ακόμα πρόβλημα με ένα μέλος της οικογένειάς σου και να αναγκαστείς να ακυρώσεις πολλά από αυτά που σχεδίαζες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κι έκτακτη ανάγκη που θα κληθείς να καλύψεις ή να δοκιμαστεί η υπομονή σου από μια ζημιά του σπιτιού. Πάντως, είναι αρκετά περίεργη η φάση που διανύεις, καθώς έχεις τον Άρη απέναντί σου, να δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις σου, που συχνά σου αφήνουν την αίσθηση ότι οι αιτίες είναι άλλες κι όχι αυτές που σου παρουσιάζονται. Εύκολα χάνεται η ψυχραιμία και οι παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν για αρκετό καιρό, καθιστώντας την κατάσταση κρίσιμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα για σένα επιφυλάσσει αρκετές όμορφες στιγμές, ίσως μάλιστα έχεις και τα τυχερά σου, τόσο στα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σου, στις 23, αρκεί να μην πάρεις πολύ αέρα και θεωρήσεις ότι ό,τι θέλεις μπορείς να το αποκτήσεις. Αν κινείσαι πιο ευέλικτα και έξυπνα, θα δεις ότι εύκολα θα έχεις το πάνω χέρι και θα οδηγήσεις εσύ το άρμα όπου σου αρέσει. Γι’ αυτό, φρόντισε να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Από την άλλη, είναι πιθανό να πέσεις σε ένα άτομο ικανότατο ή εξειδικευμένο και να σου βρει τη λύση σε ένα πρόβλημά σου.

2ο Δεκαήμερο: Η αστάθεια στις σχέσεις σου, επαγγελματικές, φιλικές και ερωτικές, θα συνεχίσει να σε ταλαιπωρεί και να μη σε αφήνει να κάνεις σχέδια για το μέλλον, ούτε καν το άμεσο. Σε αυτή τη φάση και για να αποφύγεις, ανατροπές και εκπλήξεις που δε θα σου αρέσουν, είναι προτιμότερο να κάνεις ό,τι είναι να κάνεις, χωρίς να περιμένεις κάτι γιατί το πιο πιθανό είναι στο τέλος το αποτέλεσμα να σε δυσαρεστεί. Δεν αποκλείεται το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου να πάρει μια απόφαση που θα σε αφήσει άναυδο ή θα σε εκνευρίσει γιατί δε ρωτήθηκες, όπως και μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά φίλου/ης σου.

3ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα δεν ξεκινάει ιδανικά, καθώς στις 24, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις ένα θέμα που αφορά στα εργασιακά σου ή σε έναν άνθρωπο του στενού σου κύκλου. Ενδεχομένως, όμως, να σχετίζεται με την υγεία σου και κάποιες ενοχλήσεις που θα έχεις ή με μια ζημιά που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σου. Αν παραμείνεις όμως ψύχραιμος, γιατί τα προβλήματα θα τραβήξουν αρκετά, θα βρεις και λύσεις. Από εκεί και ύστερα, η κατάσταση θα βελτιωθεί ενώ στις 27 ίσως κάνεις και μια γνωριμία που θα σου δώσει το δικαίωμα να ελπίσεις σε ακόμα καλύτερες μέρες ή… νύχτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

1ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα της εβδομάδας που θα είσαι πιο συγκρατημένος και συμμαζεμένος, ίσως και χωρίς όρεξη να δεις ή να μιλήσεις με άτομα, όλες οι άλλες θα κυλήσουν αρκετά γρήγορα, μάλιστα στις 25 θα έχεις την τιμητική σου, καθώς η πέρασή σου θα αυξηθεί και η διάθεση να συναντήσεις και να γνωριστείς με περισσότερο κόσμο, επίσης. Γενικά, πάντως, θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, κυρίως αν τώρα επιστρέφεις από διακοπές, κάτι που θα δυσκολέψει την αναπροσαρμογή σου στο περιβάλλον της δουλειάς σου.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες και ευκολίες, όσον αφορά στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, αλλά, το θέμα είναι να τις διακρίνεις και να τις εκμεταλλευτείς για να πετύχεις κάτι σημαντικό, όχι μόνο για την προσωρινή σου ευχαρίστηση ή για να «ξεπετάξεις» και να τελειώνεις με το όποιο θέμα σου προκύψει. Από την άλλη, θα αναγκαστείς να αλλάξεις νοοτροπία και μυαλά αναφορικά με τη δουλειά σου ή να επαναπροσδιορίσεις έναν στόχο σου, καθώς για την ώρα –τουλάχιστον- φαίνεται εκτός πραγματικότητας. Το άγγιγμα της τύχης πάντως θα το νιώσεις τόσο τις 25, όσο και στις 29.

3ο Δεκαήμερο: Δε θα είναι και το καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού στις 24, είναι πολύ πιθανό να στενοχωρηθείς από τη δυσάρεστη εξέλιξη στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις και μια δυσκολία στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου, σημάδι ότι δεν κάνεις καλή διαχείριση, είτε στον έναν είτε στον άλλο τομέα. Καλό θα ήταν, επίσης, να είσαι προετοιμασμένος για κάποια ατυχία ή αδικία, που θα σε αναγκάσει να μπεις σε περιορισμό ή να αναζητήσεις βοήθεια προκειμένου να αντεπεξέλθεις. Βάλε ένα ερωτηματικό και στις 27, αφού δεν είναι τα πράγματα όπως στα λένε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

1ο Δεκαήμερο: Θα ξαναβρείς τα πατήματά σου αυτήν την εβδομάδα, ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα, ήρεμα και πολιτισμένα, μέσα από διάφορες εξομολογήσεις και παραδοχές με ένα φιλικό ή άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο να λύσεις και κάποια παρεξήγηση στις 23. Πολύ τρέξιμο θα έχεις στις 25 του μήνα, κυρίως για ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Στις 28, εσύ πρωταγωνιστείς και μάλιστα με τη βοήθεια του Ήλιου στην Παρθένο, θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου και να κερδίσεις εντυπώσεις και καρδιές.

2ο Δεκαήμερο: Μπορεί να μην είσαι θαυμαστής των εκπλήξεων, εν τούτοις, αυτή την εβδομάδα, μόνο θετικές θα είναι, οπότε μάλλον δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς. Καινούργιες γνωριμίες, απρόσμενες ειδήσεις, αλλά και ευκολίες ή λύσεις από το πουθενά σε ζητήματα νομικά, εκπαιδευτικά, ταξίδια ή ακόμα και γραφειοκρατικά. Από την άλλη, μια αλλαγή στάσης ή αντίληψης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου, τόσο σε επιλογές όσο και σε ρίσκα θα σε δικαιώσει. Επιπλέον, ένα απρόσμενο γεγονός που σχετίζεται με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

3ο Δεκαήμερο: Η σχέση σου με ένα μέλος της οικογένειάς σου πιθανόν να περάσει σοβαρή κρίση, που θα οδηγήσει στην απομάκρυνση ή ακόμα και στη ρήξη, στις 24 του μήνα ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει κι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να στενοχωρηθείς ή να αναλάβεις τη φροντίδα του. Πιθανές είναι και οι βλάβες ή αναγκαστικές τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου κι εδώ πρέπει να παραμείνεις λογικός και πρόθυμος να βρεις λύση, κυρίως αν δεν έχεις εναλλακτικές. Ίσως όμως, ήρθε κι η στιγμή να βάλεις κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και να επιβάλλεις του δικούς σου κανόνες στο περιβάλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

1ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις την 23η, όπου θα έχεις πιο βαριά διάθεση ή ανησυχία για επαγγελματικά σου θέματα, αυτή την εβδομάδα θα έχεις κέφια και ο κοινωνικός σου κύκλος μπορεί να ανοίξει κατά πολύ, αφού θα γνωρίσεις καινούργια άτομα, θα μιλήσεις ή θα συναντηθείς με φίλους/ες σου ή θα κάνεις μια νέα παρέα. Στις 28, θα νιώθεις κουρασμένος ή δε θα έχεις όρεξη να βγεις από το σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτό να ευθύνονται και οι δουλειές που θα πρέπει να ολοκληρώσεις και δεν μετατίθεται για αργότερα, οπότε, πού χρόνος για εξόδους και διασκεδάσεις.

2ο Δεκαήμερο: Ταράσσονται και πάλι τα νερά στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αφού είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν προβλήματα είτε σε ένα μέλος, που θα ζητήσει ξαφνικά τη βοήθειά σου είτε στις σχέσεις σου μαζί του που θα περάσουν μια κρίση και ενδεχομένως να αποφασίσεις να κρατήσεις μια απόσταση. Πιθανή είναι και μια ζημιά του οικιακού σου εξοπλισμού η οποία θα σου κοστίσει το κάτι παραπάνω. Δεν αποκλείεται ωστόσο και να έχεις και τα καλά σου, από βοήθειες, παροχές ή δώρα, εκεί που δεν το περίμενες, όπως επίσης και η θετική εξέλιξη ενός ζητήματος υγείας ή εργασιακού.

3ο Δεκαήμερο: Αρκετά ζόρια, όσον αφορά στη δουλειά σου, μπορεί να έχεις την εβδομάδα που έρχεται, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις και καθήκοντα που δε σου αναλογούν. Επιπλέον, ενδέχεται να τσακωθείς με ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος και μάλιστα να διακόψετε τελείως τις επαφές σας, να έχεις προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου, αλλά και μια βαριά ψυχολογία, εξ αιτίας όλων των παραπάνω, για διάφορα λάθη του παρελθόντος σου ή για πράγματα που θα σου αποκαλυφθούν. Φωτεινή εξαίρεση είναι η 27η του μήνα όπου έχεις να περιμένεις καλά τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

1ο Δεκαήμερο: Σαφώς πιο ήρεμος θα είσαι αυτήν την εβδομάδα που θα κληθείς να διαχειριστείς διάφορα θεματάκια, ακόμα και να μεσολαβήσεις για να λυθεί μια παρεξήγηση με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, στις 23, αφού δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Αυτό που θα σε πιέσει επίσης είναι η στάση του συντρόφου σου ή ενός συνεργάτη σου για να ανταποκριθείς σε ένα σωρό πρακτικά ζητήματα. Στις 25, μια ασυνεννοησία θα προκαλέσει μπάχαλο στη δουλειά σου, ενώ στις 28 είναι πιθανή μια συνάντηση με φίλο/η ή για επαγγελματικούς λόγους.

2ο Δεκαήμερο: Ιδιαίτερο πρόβλημα δε θα έχεις με τα νέα δεδομένα που αφορούν στις σχέσεις σου, αν παραμείνεις ευέλικτος και ανοιχτόμυαλος. Υπάρχει, όμως, η περίπτωση το ταίρι σου, ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή ένας συνεργάτης σου να σε αφήσει άλαλο με ό,τι σου ξεφουρνίσει ή με μια αλλοπρόσαλλη -για σένα- συμπεριφορά και εκεί μάλλον οι αντιδράσεις σου δε θα είναι και οι καλύτερες. Δεν αποκλείεται κιόλας να νιώσεις ότι εκτίθεσαι ή θίγεσαι και να ζητήσεις εξηγήσεις. Ωστόσο, η εβδομάδα έχει και τα καλά της, οπότε δεν αποκλείεται, αν είσαι μόνος, να κάνεις μια νέα γνωριμία με προοπτικές.

3ο Δεκαήμερο: Αρκετά προβληματική θα είναι η κατάσταση στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου στις 24 του μήνα, ενώ είναι πιθανό ένα γεγονός να σε στενοχωρήσει. Και οι κοινωνικές σου σχέσεις όμως δεν πάνε πίσω, με αναποδιές, παρεξηγήσεις, ακόμα και τσακωμό με ένα φιλικό σου πρόσωπο και την διακοπή κάθε επαφής πια μαζί του. Γενικά, πρόκειται για περίοδο αναταράξεων και συγκρούσεων, η οποία όμως θα σε διδάξει πολλά. Μια εξαίρεση θα υπάρξει στις 27 του μήνα, όπου μάλλον θα αναπτερωθούν δικαίως οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου για την ερωτική σου ζωή.

Close