Το 2021 θα έχουμε περιπέτειες με τον ανάδρομο Ερμή

Μία από τις πιο διαβόητες αστρολογικές διελεύσεις που συμβαίνουν κάθε χρόνο και προκαλούν πονοκεφάλους, είναι οι τρομερές περίοδοι του ανάδρομου Ερμή. Κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων, ο Ερμής φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό για μερικές εβδομάδες. Και επειδή είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης, του συγχρονισμού και της τεχνολογίας, οι ανάδρομες πορείες του κάνουν άνω κάτω τη ζωή μας σε όλους αυτούς τους τομείς. Υπάρχουν τρεις περίοδοι ανάδρομου Ερμή το 2021, για να σημειώσεις στο ημερολόγιό σου, αλλά φέρνουν μια διαφορετική και περιπετειώδη ατμόσφαιρα φέτος. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ανάδρομος Ερμής του 2021 συμβαίνει και τις 3 φορές σε ζώδια του αέρα.

Δείτε ακόμη Ελένη Μενεγάκη: H νέα επένδυση -Δείτε τα πολυτελή διαμερίσματα που αγόρασε

Ανάδρομος Ερμής Χειμώνα 2021: Υδροχόος

Από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος μέσω του προοδευτικού και ιδιόρρυθμου ζωδίου του Υδροχόου. Αυτό το ζώδιο ελέγχει πράγματα όπως φιλίες, συνεργασίες και φουτουριστικές τεχνολογίες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές σχετικά με τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις μεταξύ του κοινωνικού περιβάλλοντος μας, των συναδέλφων μας ή εντός οποιωνδήποτε άλλων κοινωνικών ομάδων στις οποίες συμμετέχουμε. Είναι επίσης καιρός να προσέξεις τις τεχνολογικές σου συσκευές, καθώς ο Ερμής επηρεάζει και αυτές. Δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας των ψηφιακών σου αρχείων, έλεγξε τριπλά όλες τις εικονικές μορφές επικοινωνίας πριν πατήσεις «αποστολή» και βεβαιώσου ότι ο φορτιστής του laptop σου είναι διαθέσιμος πριν ξεκινήσεις μια μακρά συνάντηση Zoom.

Ανάδρομος Ερμής Καλοκαιριού 2021: Δίδυμοι

Από τις 29 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος μέσω του ομιλητικού και εύστροφου ζωδίου του Δίδυμου. Επειδή ο Δίδυμος ελέγχει την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών (και είναι ένα από τα ζώδια που κυβερνά ο ίδιος ο Ερμής), μπορούμε να προσβλέπουμε σε όλες τις κλασικές επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή σε αυτούς τους τομείς. Να περιμένεις χαμένες τηλεφωνικές κλήσεις, άγνωστα SMS και μια δυσκολία για να εκφράσεις τις ιδέες σου με κάθε σαφήνεια. Θα είναι εξαιρετικά εύκολο για τα γεγονότα να βγαίνουν εκτός ελέγχου ή να πληκτρολογούνται τυπογραφικά λάθη κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Έλεγξε ξανά τις πηγές σου προτού μοιραστείς πληροφορίες και ξαναδιάβασε πριν σβήσεις τα email σου, για να μην χάσεις κάτι πολύτιμο.

Ανάδρομος Ερμής Φθινοπώρου 2021: Ζυγός

Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος μέσω του διπλωματικού και προσανατολισμένου στις συνεργασίες ζωδίου του Ζυγού. Ως το ζώδιο που ελέγχει την ισορροπία, την κοινωνικοποίηση και τις συνεργασίες, πρέπει να προσέχουμε δραματικές καταστάσεις και εσφαλμένες επικοινωνίες στις στενότερες σχέσεις μας. Εάν υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα μεταξύ σου και του συντρόφου σου, του αφεντικού ή ενός στενού φίλου σου, περίμενε να εμφανιστούν τώρα για κριτική. Ενώ θα είναι εύκολο να παρερμηνεύσουμε λέξεις, κοινωνικά στοιχεία και μικροδιαφορές όταν αλληλεπιδρούμε με τον εσωτερικό μας κύκλο, πρέπει να προκαλέσουμε τον εαυτό μας να δούμε σύγκρουση από όλες τις πλευρές. Η εξισορρόπηση των συναισθημάτων σου με την οπτική των άλλων εμπλεκόμενων ατόμων θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε μια λύση εάν το ανάδρομο χάος του Ερμή επηρεάσει τις σχέσεις σου.

πηγη womenonly.gr

Close