Δανάη Μιχαλάκη για Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω στην Τρούμπα θα ξεπέσει ακόμα περισσότερο

Η νεαρή ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης (21/10) και μίλησε για τη Δρόσω Σταμίρη, τον ρόλο που ερμηνεύει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του ρόλου, στην τραγική ζωή της Δρόσως και ευχήθηκε κάποια στιγμή να φτιάξει τη ζωή της, αν και θα περάσει από πολλές δυσκολίες.

«Πολλά κορίτσια την πατούν έτσι και είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ» είπε η Δανάη Μιχαλάκη για τον ρόλο της Δρόσως και την κατάληξη της στην Τρούμπα. «Μου άρεσε η κατάληξη της Δρόσως και νομίζω πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Ξέπεσε πιά, μετά από όλα αυτά που πέρασε με το παιδί με την εγκυμοσύνη με την αδερφή της… μετά έτυχε να γνωρίσει τον Τάκη. Θεωρώ ότι θα ξεπέσει ακόμα παραπάνω. Η Δρόσω δεν το κάνει συνειδητά. Αλλά στην Τρούμπα δεν την κρίνει κανείς. Έξω θα την κρίνουν όλοι εκεί μέσα δεν θα την κρίνει κανείς».

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Θα πάει σε τρίτος κύκλο η σειρά ;

Η Δανάη Μιχαλάκη είπε ότι αν μπορούσε να γράψει τον ρόλο της Δρόσως θα ήθελε η μικρή αδελφή Σταμίρη να φτιάξει τη ζωή της. Είναι μια τραγική ηρωίδα, τον Τάκη – που εξαιτίας του δουλεύει στην Τρούμπα – τον ερωτεύεται και τον αγαπάει. Υπάρχει κάτι μεταξύ τους, κάτι που τους δένει: «Όταν είναι στο σπίτι τους και είναι μαζί είναι οι δυό τους. Όταν πάνε στην Τρούμπα είναι κάποιοι άλλοι».

Αναφορικά με τις φήμες ότι η Δανάη Μιχαλάκη ετοιμάζεται να παντρευτεί το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου απάντησε διστακτικά. «Τι γάμους θα έχουμε το καλοκαίρι; Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι, εννοείται. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε μαζί, ως wedding crashers. Όταν με το καλό ναι. Δεν ξέρω εγώ τι λέει ο κύριος σχεδιαστής. Ξέρω ότι το είπαν άλλοι, λες να μην ξέρω τι έχει γίνει;». Έπειτα κάλεσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έρθει στον γάμο της όταν γίνει και να είναι ντυμένος, όπως επιθυμεί.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω συναντά τον Μελέτη στη Τρούμπα  Ο Δούκας χαροπαλευει

πηγη : ourlife.gr

Close