Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη παθαίνει σοκ με τον αρραβώνα του Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη παθαίνει σοκ με τον αρραβώνα του Μελέτη

Μεγάλο το σοκ της  Πηνελόπης στις Άγριες μέλισσες , όταν ο Μελέτης ανακοινώσει τους αρραβώνες του με την Ζωρζέτ, . Παρόλο που η πρωταγωνίστρια έχει παντρευτεί με τον Γραμματικό, δε θα καταφέρει να ελέγξει τα συναισθήματά της και θα χάσει τον έλεγχο. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Ο Μελέτης και η Πηνελόπη μιλούν για την Ζωρζέτ στις Άγριες Μέλισσες

Ο Μελέτης ανάμεσα σε Ζωρζέτ και Πηνελόπη στις Άγριες Μέλισσες
Παρόμοια συναισθήματα βιώνει καθημερινά και ο Μελέτης, ο οποίος παλεύει να αποδεχτεί τον γάμο της αγαπημένης του, με τον Γραμματικό. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα του Youfly.com, η Ζωρζέτ θα κάνει έκπληξη στον Μελέτη, επιστρέφοντας στο Διαφάνι. Η Ανέτ την υποδέχεται με μεγάλη χαρά, ενώ, παράλληλα, όλα τα μέλη της οικογένειας ενθουσιάζονται που τη γνωρίζουν.

Δείτε ακόμη Λύθηκε το μυστήριο της τελευταίας σκηνής του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες

Η Ζωρζέτ φτάνει στο Διαφάνι με διαφορετικό αέρα. Είναι μία αλλαγή, μπροστά στα γεγονότα που έχουν γεμίσει με θλίψη το σπίτι των Σεβαστών. Ωστόσο, η παρουσία της Ζωρζέτ δεν τους χαροποιεί όλους, καθώς η Πηνελόπη θα δείξει έντονο προβληματισμό. Ο Μελέτης, προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τα χωράφια, περνάει πολύ χρόνο με την Ζωρζέτ, η οποία τον βοηθάει να ξεχαστεί.

Ο Μελέτης μιλάει με την Ζωρζέτ στις Άγριες Μέλισσες

Παρατηρώντας τους η Πηνελόπη βιώνει έναν εσωτερικό πανικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tivi για τις Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης, συνειδητοποιώντας πόσο καλό του κάνει η παρουσία της Ζωρζέτ, αποφασίζει να βάλει τέλος στην μοναξιά του, κάτι που θα ταράξει την Πηνελόπη. Τα συναισθήματά της θα πληγωθούν, ειδικά όταν ο αγαπημένος της ζητήσει σε γάμο την Ζωρζέτ. Υπάρχει πιθανότητα, ο χαρακτήρας της νέα αρραβωνιαστικιάς του Μελέτη να ήρθε για να μείνει στις Άγριες Μέλισσες.

Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης, θα ταράξει κάθε ισορροπία στην οικογένεια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά. Με την ανακοίνωση αυτή, Μελέτης και Πηνελόπη θα βρεθούν σε νέο αδιέξοδο.

πηγη: youfly.com

Close