Λύθηκε το μυστήριο της τελευταίας σκηνής του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες

Τι πραγματικά συνέβη με τον Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες…

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στις Άγριες Μέλισσες και πλέον πρωταγωνιστεί στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ. Η τελευταία του, συγκλονιστική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο, έχει προκαλέσει μια σειρά από πολλά ερωτηματικά. Πέθανε ο Κλεομένης ή μήπως όχι;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι σε μια δραματική σκηνή

Ο ίδιος ο Θανάσης Κουρλαμπάς, απαντά στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Ο Μελέτης να αστοχήσει από 50 εκατοστά μέσα σε ένα μικρό κομμάτι που ήταν αυτός ο τάφος… Ο Κλεομένης εκτελέστηκε μέσα στον τάφο. Έτσι έχουν τα πράγματα. Εγώ δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που συζητήσαμε είναι ότι ο κύκλος του Κλεομένη σαν ύπαρξη, σαν χαρακτήρας και σαν ιστορία, έκλεισε στον πρώτο κύκλο.

Ήταν μια σκηνή που γυρίστηκε τον Ιούλιο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε ένα φρεσκοοργωμένο χωράφι στο Μαρκόπουλο, με τον ήλιο να ζεματάει από πάνω. Αυτό το τράβηγμα, που ήταν δεμένος ο Κλεομένης και τον τράβαγε ο Μελέτης έγινε κανονικότατα τρεις φορές. Δεν έγινε κάποιο τρικ. Ήταν δεμένα τα χέρια, υποβοηθούσα κι εγώ. Όταν τελείωσε και με εκτέλεσε, μου έδωσε το χέρι του να βγω, κάναμε μια πολύ δυνατή αγκαλιά συγκινημένοι, σαν συνάδελφοι. Του χρωστάω πολλά του Γιώργου Γεροντιδάκη, να ναι καλά».

 

Close