Θυμάσαι την Μαρία Μπεκατώρου 20 χρόνια πριν; Δεν έχει καμία σχέση με σήμερα! (φώτο)

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε μέσα από τον αυθορμητισμό και την γλυκιά της αφέλεια, να γίνει μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες παρουσίαστριες της σημερινής showbiz. Μπορεί να ξεκίνησε από τα…χαμηλά και να εργάστηκε αρκετά χρόνια εκεί, όμως σήμερα κατάφερε να συμμετάσχει σε δουλειές, όπου αγαπήθηκαν από όλο το πανελλήνιο και είδαν μεγάλη επιτυχία!

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1992 σαν δημοσιογράφος στο τμήμα του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Ακόμη και όταν πήρε μεγάλη ακροαματικότητα από τον κόσμο και ξεκίνησε να δέχεται επαγγελματικές δουλειές σε μεγάλα αθηναϊκά κανάλια, η Μαρία Μπεκατώρου δεν άφηνε το ΤΗΛΕΑΣΤΥ μέχρι και το 2013.

Την είδαμε να συμμετέχει στο Just the 2 of Us ενώ παρουσίασε και το MasterChef Junior. Άλλες εκπομπές που την απολαύσαμε ήταν “Τα Καρντάσιανς” και το ” Πρωινό ΣουΚου ” , ενώ είναι οικοδέσποινα στο Your Face Sounds Familiar από το 2013.

Εκτός από μια άκρως επιτυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια όμως, η Μαρία Μπεκατώρου είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Μπορεί να μην την θυμάσαι, όμως πίσω στο 2010 ήταν πολύ διαφορετική εμφανισιακά – αν και εξίσου όμορφη – . Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θυμήσου πως ήταν η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου 20 χρόνια πριν:

Θυμάσαι την Μαρία Μπεκατώρου 20 χρόνια πριν; Δεν έχει καμία σχέση με σήμερα! (φώτο) Θυμάσαι την Μαρία Μπεκατώρου 20 χρόνια πριν; Δεν έχει καμία σχέση με σήμερα! (φώτο) Θυμάσαι την Μαρία Μπεκατώρου 20 χρόνια πριν; Δεν έχει καμία σχέση με σήμερα! (φώτο)

 

Close