Τζένη Μπότση: Γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της από τους συνεργάτες της; Ποιο είναι το όνομα της μικρής;

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου “Σημείο Συνάντησης” και αποκάλυψε τον λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, ποιο όνομα θα δώσει στο παιδί τους άλλα και την…σύμπτωση στην σειρά “Πέτα την Φριτέζα” .

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Μπότση έγινε μητέρα στα 47 της χρόνια! Η ευτυχία της ήταν μεγάλη όμως φαίνεται πως καθυστέρησε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους συνάδελφους και τους συνεργάτες της. Εκείνο το διάστημα, συμμετείχε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Πέτα τη Φριτέζα” και φαίνεται πως όλως τυχαίως, ο σεναριογράφος της σειράς, είχε αφήσει τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε η ηθοποιός…έγκυο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Στο σενάριο έγραψαν τυχαία πως μένω έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν πήρα το σενάριο. Το διαβάζω και λέω στον Αλέξανδρο “γράφουν ότι είμαι έγκυος”. Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα. Ήμουν κρατημένη λίγο στο γύρισμα. Ακόμα και σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να κλωτσάω, το έκανα προσεκτικά, σχεδόν χορογραφία»

Η εγκυμοσύνη της, έγινε γνωστή όταν επιστρέφοντας από τις διακοπές του Πάσχα, η Τζένη Μπότση συνειδητοποίησε ότι δεν έμπαινε στα ρούχα της και την έπιασαν τα κλάματα στο καμαρίνι. Τότε, αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την αύξηση του βάρους της, στον σεναριογράφο και στον σκηνοθέτη της σειράς. Εκείνοι σεβάστηκαν την επιθυμία της, να μην το μάθουν περισσότερα άτομα.

«Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε»

Όσων αφορά το όνομα του παιδιού, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ονόμασαν την κoρούλα τους Αλίκη. Ένα υπέροχο όνομα που όμως δεν μπορείτε να φανταστείτε, τον λόγο που το επέλεξαν. Αποκαλύπτει ότι:

«Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από άλφα, και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με άλφα. Επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας, που Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου»

Close