Κι όμως! Η κούκλα Βίκυ Κουλιανού δεν έχει πειράξει ποτέ το πρόσωπό της!

Η Βίκυ Κουλιανού ήταν η καλλονή των 90’s. Πολλά αγoρια την φαντάστηκαν στο πλάι τους και πολλά κoρίτσια ήθελαν να της μοιάσουν. Είχε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο modeling ενώ πέρασε και από την ταινία “Safe S e x” όπου ενσάρκωσε την πρωταγωνίστρια μια επιτυχημένης σαπουνόπερας.

Πολυτάλαντη, απλή, ταπεινή και φυσικά ακόμη και σήμερα παραμένει μια γυναίκα μια μια απαράμιλλη ομορφιά! Πολλοί θα πίστευαν ότι για να διατηρηθεί μια τέτοια ομορφιά, χρειάζονται επεμβάσεις. Άλλωστε, δεν είναι όλες οι πλαστικές επεμβάσεις υπερβολικές. Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και φρόντισαν να μην παραποιήσουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά. Απλά να τα κάνουν ομορφότερα.

Φαίνεται όμως πως η Βίκυ Κουλιανού, αγαπάει την ομορφιά που της χάρισε η φύση και απολαμβάνει κάθε αλλοίωση που φέρνει ο χρόνος. Άλλωστε, όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και πιο γοητευτική! Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Dot” και μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και για ποιον λόγο διάλεξε, να μην προχωρήσει σε κάποια τέτοια επέμβαση και η ίδια.

Λίγα λόγια για την Βίκυ Κουλιανού

Η Βίκυ Κουλιανού γεννήθηκε το 1967 και εκτός από μοντέλο, έχει περάσει από τον δρόμο της υποκριτικής και της σχεδιάστριας μόδας. Συμμετείχε σε αρκετές επιτυχημένες σειρές και ταινίες καθώς επίσης και σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Την ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο και της πρότεινε να γίνει μοντέλο. Παντρεύτηκε στα 19 της έναν συνομήλικο άλλα πήρε διαζύγιο 6 μήνες μετά.

Εκτός από τον Μιχάλη Ασλάνη όπου του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, ειχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον Βασίλειο Κωστέτσο. Έχει αναδείξει δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργασθεί. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Καλεσμένη λοιπόν στην εκπομπή Dot μίλησε για ποιον λόγο έχει αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται τις πλαστικές επεμβάσεις. Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής παρακάτω:

Close