Στη Σαντορίνη έκανε "εγκαίνια" η πρώτη παραλία...πλεξιγκλάς! (photo)

Η έξαρση του κορονοϊού κατάφερε να αλλάξει την καθημερινότητα των Ελλήνων αλλά και των κατοίκων άλλων χωρών του εξωτερικού. Για αρκετό καιρό, οι άνθρωποι έμειναν κλεισμένοι στα σπίτια τους. Πλέον στις περισσότερες χώρες – συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος – η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει λήξει.

Παρόλα αυτά φαίνεται, πως οι αποστάσεις ασφαλείας, οι μάσκες και το…πλεξιγκλάς, θα είναι μια καινούρια πραγματικότητα που καλούμαστε να συνηθίσουμε. Συγκεκριμένα, η ελληνική κυβέρνηση είχε ενημερώσει τους πολίτες, ότι ακόμη και όταν ανοίξουν τα μαγαζιά εστίασης και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις, οι άνθρωποι θα πρέπει να διατηρούν μεταξύ τους, αποστάσεις ασφαλείας περίπου 2 μέτρων.

Στην Ιταλία μάλιστα, φαίνεται πως οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια με πλεξιγκλάς. Φαίνεται πως αυτό το μέτρο ασφαλείας ήρθε και στη χώρα μας ξεκινώντας από το νησί της Σαντορίνης. Το πλεξιγκλάς είναι στην ουσία προστατευτικό, που χωρίζει τους λουόμενους οι οποίοι ανήκουν στην ίδια παρέα, για την δική τους ασφάλειά.

Το συγκεκριμένο μέτρο ασφαλείας θα υιοθετηθεί από όλη την χώρα, όμως ένα ξενοδοχείο της Σαντορίνης έκανε την αρχή. Φυσικά η φωτογραφία που κυκλοφόρησε έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral. Δείτε την παρακάτω:

Στη Σαντορίνη έκανε "εγκαίνια" η πρώτη παραλία...πλεξιγκλάς! (photo)

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα του ξενοδοχείου, που φέρει το όνομα «Suites of God» δήλωσε στο protothema.gr

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς»

Cover photo via: tornosnews.gr

Close